95Camry4Life – The Thin Wall Challenge

Is er niks op tv, of zit je moeder Sterren Springen te kijken? Gelukkig is er altijd nog YouTube. Wij laten je zien dat hier heel wat meer te ontdekken valt dan je denkt.

Deze week: 95Camry4Life (The Thin Wall Challenge)

Wat doe je als je muren zo dun zijn dat je meerdere keren per week naar je rollebollende buren moet luisteren? Een spelshow op YouTube beginnen! The Thin Wall Challenge trekt elke week weer meer kijkers, en is tegelijkertijd een goede afleiding voor YouTuber 95Camry4Life (Ryan) tijdens die ongemakkelijke minuten.

Het idee is als volgt: Ryan en zijn vriend Ali bedenken een opdracht die hij in een paar minuten kan uitvoeren terwijl de buren liggen te seksen. Als ze horen dat het weer eens zo ver is, begint Ryan aan zijn uitdaging. Vervolgens wint degene die het snelst ‘klaar’ is, hij of zijn buurman. En dat is nog best pittig, want de beste man houdt het meestal niet langer uit dan een minuut of vier.

Met de geluiden van het hijgende stel op de achtergrond zien we Ryan een megaschuifpuzzel doen, zo veel mogelijk worstjes in een bak gooien, een drankspelletje spelen en allerlei andere mini-games, totdat de geluiden van zijn buren ophouden. Als hij wint, krijgt hij een beloning, maar als hij verliest, zorgt Ali voor een passende straf.

De buren hebben tot nu toe nog niks door, maar af en toe maken Ryan en Ali het wel erg bont. Zo moest Ryan een keer met tennisballen tegen een aantal muurlampen gooien, waar de buurman niet zo blij mee was. Hoor wie het zegt. Maar ja, het levert wel leuke filmpjes op, dus hopelijk blijft het nog wel even aan tussen de twee.

*

*

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: