Oh Oh Europa – Slap aftreksel van Coach Trip

Het mag u niet ontgaan zijn. Het nieuwe seizoen Breinloos TV is weer van start gegaan. Daarbij doelen we op shows als Sterren Springen, Strictly Come Dancing, en het ultieme dieptepunt; Oh Oh Europa.

Oh Oh Europa moet het natuurlijk hebben van de naam. (Kuch) Want dat is ook de reden dat Oh Oh Cherso een succes was. (Kuch) Dus daarom gebruik je nu in ieder nieuw programma, ongeacht of het iets met Den Haag te maken heeft, de lettercombinatie Oh Oh. Want dat scoort. (Kuch kuch kuch)

Voor de rest is het gewoon precies Celebrity Coach Trip zonder Celebrity. (Die twee nerds komen ons overigens wel bekend voor, maar moesten we de rest ook ergens van kennen?) Coach Trip dus. Een stel duo’s in een touringcar. Beetje rondrijden, kamperen, buiten spelen en op elkaar zeiken. Iedere dag stemmen de koppels op elkaar om iemand weg te bonjouren, en daar komt dan weer een nieuw stel voor in de plaats.

Nog even over die stellen. Twee Nerds, twee Homo’s, twee ‘Players’, twee Kapsters en twee GoGo danseressen. En ergens lopen nog twee duo’s rond die vrijwel nooit in beeld of aan het woord komen terwijl ze toch wel degelijk meedoen. Maar eigenlijk is dat helemaal niet erg. De nerds en gogo-danseressen zijn de enigen die zo van tijd tot tijd grappig uit de hoek komen, en daarmee de show in leven houden. De rest, inclusief de homo’s waar we veel meer van verwacht hadden, kunnen we missen als Roelvink.

Voor de rest gaan we het kort houden. Meer valt er gewoon niet over deze pulp te vertellen. Er gebeurt geen kut en voor originaliteit scoort deze show een één. Next.

Tags:, , , , , ,

een reactie op “Oh Oh Europa – Slap aftreksel van Coach Trip”

  1. Rick van Bessen 4 september 2012 bij 13:53 #

    Ik vind het programma ook behoorlijk saai moet ik zeggen, hoewel de “players” naar mijn idee samen met de GoGo meiden het programma wel staande houden! De rest vind ik nep en brengt het tv-beeld van Nederland flink omlaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: