ooJLEoo – The Gentlemen’s Rant

Is er niks op tv, of zit je privé-kok Taarten van Abel te kijken? Gelukkig is er altijd nog YouTube. Wij laten je zien dat hier heel wat meer te ontdekken valt dan je denkt.

Deze week: ooJLEoo (The Gentlemen’s Rant)

Nu de zomervakantie zo goed als voorbij is, zijn we allemaal wel een beetje humeurig. En wat past er nou beter bij je grafstemming dan rants op YouTube? Met niets anders dan woorden iets of iemand helemaal afbreken, maar dan wel in stijl.

Rants doen het altijd goed op YouTube, maar The Gentlemen’s Rant tilt het naar een heel ander niveau. Op sarcastische wijze maken John Elerick en zijn vrienden bepaalde personen, situaties of gewoonten belachelijk. Familiebijeenkomsten, seks, vliegtuigen, Starbucks, de ‘heren’ spreken over dingen die voor iedereen herkenbaar zijn. In het vliegtuig: “Ik kan niet wachten om acht dollar te betalen voor een Heineken!” En bij een familiebijeenkomst: “Natuurlijk heb ik een cadeau voor je. Het ligt in de auto, ik ga het even halen en dan ben ik over drie uur terug.”

De heren zeggen alles wat jij denkt, maar geven je zelf ook de kans je te laten horen. Zo komt er af en toe ook een ‘Gentlemen’s Rebuttal’, waarin kijkers zelf ranten over van alles en nog wat. Nog leuker is meestal ‘The Gentlemen’s Response’, waarbij ze reageren op onderwerpen die de kijkers aandragen in de comments, wat vaak tot hilarische momenten leidt.

Ben je net als wij fan van KassemG of EpicMealTime? Ook hier hebben de heren rants over gemaakt, en degene die belachelijk gemaakt wordt, doet gewoon vrolijk mee. Kijken dus!

*

*

Tags:, , , , , ,

een reactie op “ooJLEoo – The Gentlemen’s Rant”

  1. Henk van de tilaard 29 augustus 2012 bij 20:49 #

    Wederom heel mooie blog en leuk inkijkje in YouTube. Alledrie de filmpjes doen me meermaals glimlachen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: