How to Basic – Niet leerzaam, wel grappig

Is er niks op tv, of zit je partner Sex Voor Beginners te kijken? Gelukkig is er altijd nog YouTube. Wij laten je zien dat hier heel wat meer te ontdekken valt dan je denkt.

Deze week: HowToBasic

Make-up opdoen, koken, knutselen of breien, allemaal dingen die je jezelf tegenwoordig gemakkelijk kunt aanleren door het kijken van filmpjes op YouTube. Het wemelt hier van de goeroes die je maar al te graag hun kunsten laten zien.

Onze nieuwe ‘favoriet’ is How To Basic, die al heel wat filmpjes met handige ‘tips & tricks’ heeft gepost om te je helpen bij klusjes in en rondom het huis, koken en natuurlijk het ‘opblazen’ van diverse voedingsmiddelen.

Oké, misschien zijn de video’s van How To Basic niet altijd even informatief, maar boeiend zijn ze zeker. Vooral de kookfilmpjes, waarin hij meestal nauwkeurig begint en dan in een onverwachte uitspatting van agressie met eieren begint te gooien of de kip, die net uit de oven komt, door de badkamer smijt. Precies hoe oma ’m vroeger maakte, zullen we maar zeggen.

Hoe voorspelbaar ze ook lijken, je weet nooit precies wat er in de filmpjes gaat gebeuren. Hoeveel eieren gaan er dit keer sneuvelen? Welke ingrediënten zal hij gebruiken? Hoe gaat hij deze rotzooi weer opruimen?

Als je How To Basic nog niet gezien hebt, wordt het wel eens tijd. Het is niet voor niks zo leuk om naar te kijken, jij hebt dit altijd wel eens willen doen, geef maar toe!

*

*

*

Bekijk hier al onze YouTube tips.

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: