Best of VidCon 2012 (deel 4)

Voila, deel vier alweer in de reeks ‘Het beste van VidCon 2012′. Makers van online content en hun kijkers komen jaarlijks naar ’s werelds grootste online video conferentie om elkaar te ontmoeten. Deze derde editie van VidCon in het Anaheim Convention Center trok tussen de 7000 en 8000 bezoekers.

Ken je WheezyWaiter nog? Die man die zijn volgers ‘beardlovers’ noemt, en in zijn video’s vergezeld wordt door zijn vele klonen? Ook hij was op VidCon, samen met zijn klonen, om een show te presenteren en een typische WheezyWaiter video te schieten. Met gastoptredens van Tobuscus, Epic Meal Time, Felicia Day, Tay Zonday en nog een hele lijst bekende gezichten.

*

Jack Vale was ook op VidCon. En voorspelbaar genoeg had hij z’n Pooter bij, het stuk speelgoed waarmee hij scheetgeluiden maakt. Geen idee hoeveel video’s hij al wel niet gemaakt heeft met dat ding, maar de rek gaat er wel een beetje uit. Z’n ‘kiekeboe-grap’ lokt gelukkig wel wat aardige reacties uit, dus wilden we je deze video niet onthouden.

*

Ook onze favoriete nerd Andre van BlackNerdComedy was aanwezig. Geen pranks of doordachte shorts voor hem maar een typische BlackNerd giechel-vlog met veel populaire youtubers. Onder andere Glozell, Sawyer Hartman, Jason Horton en Appchat komen voorbij.

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: