Best of VidCon 2012 (deel 3)

Tijd voor deel drie in de reeks ‘Het beste van VidCon 2012′. Makers van online content en hun kijkers komen jaarlijks naar ’s werelds grootste online video conferentie om elkaar te ontmoeten. Deze derde editie van VidCon in het Anaheim Convention Center trok tussen de 7000 en 8000 bezoekers.

Met ruim anderhalf miljoen subscribers is Charlieissocoollike een van de populairste YouTubers uit de UK. Ook in Amerika heeft hij de nodige fans, getuige de lange rijen bij zijn signeersessie op VidCon. Maarliest zestien uur heeft de signeersessie van Charlie geduurd en in die tijd heeft hij 1589 fans ontmoet.

*

Ook Sean Klitzner heeft fans. En Sean Klitzner heeft zin om een geintje uit te halen. De nietsvermoedende fans krijgen namelijk te maken met een boze Sean Klitzner. Een Sean die geen tijd heeft voor zijn fans en signeert met de handtekening “Go Away!”. Maar ook z’n collega YouTubers worden niet gespaard, zo laat hij ook JacksFilms flink door het stof gaan.

*

Iedereen kent PrankVsPrank toch? Het samenwonende stelletje Jesse en Jeana dat al jaren een geweldige prankwar met elkaar voert. Naast het kanaal waarop ze elkaar voortdurend voor lul zetten hebben ze ook een ‘gewoon’ kanaal voor de dagelijkse vlogs, BFvsGF. Niet altijd even interessant. Dus als je dan een VidCon-vlog maakt genaamd ‘Best Vlog Ever’ zijn we een beetje sceptisch, maar het is waar, dit is echt de grappigste VidCon-vlog van dit jaar. Met een straalbezopen Jesse 😀

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: