Best of VidCon 2012 (deel 2)

VidCon 2012 is al weer bijna een week geleden, dus wordt het tijd om terug te blikken op ’s werelds grootste online video conferentie. Makers van online content en hun kijkers komen hier jaarlijks naartoe om elkaar te ontmoeten. Deze derde editie van VidCon in het Anaheim Convention Center trok tussen de 7000 en 8000 bezoekers.

Eerder deze week lieten we je (in deel 1) al een video zien van het MediocreFilms personage Yeshmin Blechin. Maar Greg Benson heeft niet stilgezeten. Hij doet een gooi naar de titel voor grootste YouTube samenwerking aller tijden. Dit resulteert in meer dan 100 verschillende YouTubers in één video. Hoeveel herken jij er?

*

EdBassmaster staat bekend om hilarische typetjes als Skippy, Mumbles en Always Teste. Ieder jaar op VidCon komt hij met een andere pruik en accent aanzetten. Dit jaar valt hij mensen lastig als Girard Douche, een arrogante Italiaan. En of je nou aan het bellen bent, staat te pissen, een spelletje speelt of gewoon aan het werk bent, als Girard je wil interviewen dan doet hij dat. De behind the scenes staat op z’n vlogkanaal.

*

“Trolling – The art of deliberately and secretly pissing people off, usually via the internet.” Trollen zijn niet meer weg te denken van YouTube. Het zijn die typetjes die het bloed onder je nagels vandaan halen. Steve Greene is een trol. Z’n serie ‘reallife trolling‘ op SteveGreeneComedy wordt goed bekeken. En waar kan een reallife YouTube trol nou beter trollen dan op een reallife YouTube bijeenkomst?

Tags:, , , , , ,

een reactie op “Best of VidCon 2012 (deel 2)”

  1. Henk van de tilaard 15 juli 2012 bij 03:06 #

    Wat is dit toch een onontdekte wereld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: