iJustine – Dansen in de Apple Store

Is er niks op tv, of zitten je ouders Droomhuis in de Zon te kijken? Gelukkig is er altijd nog YouTube. Wij laten je zien dat hier heel wat meer te ontdekken valt dan je denkt.

Deze week: iJustine

Haar naam zegt het al, Justine Ezarik is een ware Applefan. Haar filmpjes draaien voor een groot deel om iPhones, iMacs en iPads, en natuurlijk haar grote voorbeeld, Steve Jobs.

Het leuke aan iJustine is dat ze altijd schijt heeft aan wat anderen van haar vinden. Neem bijvoorbeeld haar beroemde dansjes in Apple Stores over de hele wereld. Na een paar seconden kijkt de hele winkel naar haar, maar dat kan haar niks schelen. Leuk om te zien.

Verder maakt Justine veel vlogs en sketches, bijvoorbeeld over haar ergernis aan mensen die YOLO (You Only Live Once) als excuus gebruiken om domme dingen te doen. Vaak vlogt ze over grappige dingen die ze meemaakt. Zo vond ze laatst een pruik met een model op de voorkant van de verpakking dat precies op haar leek. Misschien was ze het wel?

iJustine doet altijd haar best om haar kijkers bij haar filmpjes te betrekken. Daarom heeft ze, zoals bijna elke YouTuber, een vragenrondje in het leven geroepen, ask iJ. De origineelste manier waarmee ze haar abonnees bezighoudt, is echter de Vlog University. Hierin geeft ze hen ‘huiswerk’, bijvoorbeeld het maken van een filmpje waarin ze een talent laten zien. De leukste reacties laat ze zien in de volgende Vlog University. Altijd grappig om te zien waar mensen allemaal mee komen.

Ten slotte nog iets wat weinig meisjes kunnen zeggen. iJustine is een fervente gamer. En nee, niet the Sims. Echte spellen, zoals Diablo III en L.A. Noire. Op haar game kanaal kun je zelfs meekijken als ze de games speelt, dus oordeel zelf.

*

*

Tags:, , , , , , ,

een reactie op “iJustine – Dansen in de Apple Store”

  1. Henk van de tilaard 15 juli 2012 bij 02:58 #

    Heel leuk en mooie opmerking over YOLO! En ze is nog mooi ook, maar niet zo mooi als het mooiste Engeltje met het geweldige hartje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: