Nqtv – pranks met ballen!

Is er niks op tv, of zit je vriendin Shownieuws te kijken? Gelukkig is er altijd nog YouTube. Wij laten je zien dat hier heel wat meer te ontdekken valt dan je denkt.

Deze week: Nqtv (Rémi Gaillard)

Nu we bij het EK van zowel Denemarken als Duitsland hebben verloren, zien de meeste Nederlanders weinig reden om opgewekt te zijn. Toch is het nog mogelijk, met de filmpjes van Rémi Gaillard. Zo wordt het kijken naar voetbal weer genieten en valt er ook nog wat te lachen.

‘It’s by doing whatever, that one becomes whoever’, is het motto van de voetballende komiek. En dat is duidelijk terug te zien in zijn filmpjes. Gaillard kent geen angst, en dat levert heel wat grappige avonturen op, die niet zelden eindigen in een arrestatie. Zo ging hij langs de weg staan als een levende flitspaal, deed hij een potje real-life Mariokart, zat hij verkleed als giraffe in de bioscoop en ging hij een avondje als vleermuis op pad.

Gaillard maakt vaak een hoop werk van zijn grappen, met kostuums en al. Ook zijn ‘elevator’-filmpjes zijn daardoor steeds weer geslaagd. Zo heeft hij een keer een lift ingericht als een soort woonkamer, compleet met televisie, boekenkast en planten, en ging hij daar voetbal kijken. Van de lift ernaast had hij een koelkast gemaakt. Je kan je de reacties van mensen die op het liftknopje drukken, voorstellen. Deze vrouw wist niet wat ze meemaakte.

Een keer per jaar gebruikt de Fransman zijn YouTubekanaal om zijn voetbalkwaliteiten te showen. Hij post dan een filmpje waarin we zien hoe hij de kleinste voorwerpen moeiteloos van een grote afstand met de bal weet te raken. Heel indrukwekkend. Daar word je dan toch weer vrolijk van.

*

*

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: