De aller slechtste chauffeur is.. een vrouw!

Kom er maar in met al die clichés over vrouwen achter het stuur, want de allerslechtste chauffeur van dit jaar is een dame. Alle mannelijke aso-coureurs zijn naar huis en er zijn nog drie vrouwen over; Shanta, Monique en Iris.

Vier van de vier mannen hebben de show dus verlaten. In het merendeel van de gevallen totaal onterecht. Rene mocht als eerste naar huis, niemand weet waarom. Opa is zelf gestopt (hopelijk ook met autorijden). Jack heeft een paar weken gedaan alsof hij z’n leven gebeterd heeft zodat hij kans maakt op die auto. En alleen Stanley komt over alsof hij ook daadwerkelijk iets heeft geleerd. Van de vier vrouwen is er slechts één naar huis gegaan; Renée.

Wie kan die auto (Peugotje een-nul-zever) dan winnen? Nou Opa niet, want die heeft de show vroegtijdig verlaten. Rene niet want die was na één aflevering al weg. Laten we er van uit gaan dat de drie finalisten ook niet meedingen naar die prijs en dan blijven er nog drie kanshebbers over; Jack, Stanley en Renée. Wij gokken op Renée. Dan wint er een vrouw én verliest er een vrouw.

Shanta wordt natuurlijk de allerslechtste chauffeur. De jury heeft al een keer tegen haar gezegd dat ze eigenlijk gewoon opnieuw moest gaan rijlessen. Deze week was de jury iets milder in het commentaar maar Tom (of Tim voor de helft van ’t geld en niemand die ’t ziet) kon z’n lach amper inhouden. Begrijpen we goed, want ondanks dat de finale nog spannend moet worden en Shanta dus niet als enige een negatief commentaar kan krijgen ziet natuurlijk iedereen dat ze er helemaal niks van bakt.

Volgende week gaan ze nog even kamikaze in Parijs, om daarna de winnaar en verliezer te kronen. Dinsdag, half negen, bij BNN.

Hier vindt u de oude afleveringen, die overigens maar beperkt houdbaar zijn online  (tot 15 juni maar). Daarna mag u een DVD’tje kopen van een show die met ons belasting geld en lidmaatschapsgeld betaald is. Stelletje klootzakken daar.

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: