Boer zoekt Vrouw – De gay zorgboerderij-boer

Hengst zoekt Merrie om te dekken. Stier zoekt Koe om kalfjes mee te maken. Bok zoekt Geit die niet mekkert. Beer zoekt Zeug om mee te rollebollen. Woerd zoekt Eend om mee te nestelen. Kater zoekt Poes zonder haar. Ram zoekt Ooi om bovenop te klimmen. Haan zoekt Hen die eitjes wil leggen. Rammelaar zoekt Moer om mee te konijnen. Reu zoekt Teef om puppy’s bij te krijgen. Boer zoekt Vrouw om de show mee te stelen!

Het Boer zoekt Vrouw seizoen is weer aangebroken. De nieuwe oogst is binnen. Een nieuwe lading boeren vers van het land. Tien stuks. Aad, Arthur, Doede, Hans, Henk, Henrieke, Jan, Martin, Johan, nog een Martin en Willem. Dat zijn de boeren (en boerin) van dit jaar.

Opvallend dit keer zijn de tweelingboers Jan en Martin en boerin Henrieke-3. Naast de standaard melkveehouders hebben we dit jaar ook een spruitjesboer en een komkommerboer. Maar helemaal hip is de zorgboerderij-boer Willem die op zoek is naar een man. Willem woont overigens niet op de boerderij, maar een paar kilometer verderop. Ergens waar hij de stront niet hoeft te ruiken (ja vul hier zelf maar een flauw kontneuk-grapje in). Maar dat is dus driedubbel feest. Een homo, die werkt met ‘speciale mensen’, en niet op een boerderij woont.

Die Willem gaat vast wel wat brieven krijgen, maar we voorspellen dat de relatief jonge koeienboer Henk de meeste post gaat ontvangen. En Aad, de emotionele bloemenboer die na tientallen jaren zelfbevruchting wel eens z’n stampertje ergens in zou willen stoppen, gunnen we het ook van harte. Wie wil jij terugzien als het seizoen op 2 September verder gaat?

Kick of uitzending gemist? Terugkijken doe je DAAR!

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: