Loverboys Seizoen 3 – Leedvermaak en liefde

Dus, wie heeft het droog gehouden bij de Loverboys van 8 mei? We zitten nu vier afleveringen in het derde seizoen van ons favoriete liefdesprogramma, tijd om de balans op te maken.

Dit vinden we dus gewoon leuk om naar te kijken. Een mix tussen “ah wat lief” en “zwaar voor schut!”. Een ideale combinatie tussen leedvermaak, humor en zoetsappige romances.

Denk hierbij aan een computernerd die zelfs op het internet geen zinnig woord uit weet te brengen. Denk aan een vrouw die haar vriendje door de politie in laat rekenen om hem een aanzoek te kunnen doen. Denk aan een jaloerse chick die toe moet kijken hoe haar ex een geile lapdance krijgt. Denk aan hoerige meisjes (die van foto 2 en 3) die verlegen jongens willen scoren. En denk aan nietsvermoedende slachtoffers die op nationale tv hun al dan niet geheime aanbidder mogen afwijzen.

De humor komt vooral bij Dennis Storm en Valerio Zeno vandaan. Zonder die twee was dit programma gewoon weer de zoveelste Robbert ten Brink wijvenshow geweest. Zij zorgen er voor dat dit ook voor de mannetjesdieren geschikt blijft. Vooral de gortdroge reacties als iemand een (heel erg donker-)blauwtje loopt doen het goed. Maar bijvoorbeeld ook het enthousiasme van Valerio in een klaslokaal vol kleuters is leuk, evenals het acteerwerk van Dennis als er weer iemand ingeluisd wordt.

Aflevering vier (8 mei 2012) vonden we in dit seizoen tot dusver het beste. Dat hele ‘ik ben blank en heb een oer-Hollansche naam, maar ben in Rwanda geboren en heb geen geboorteakte meer dus ik kan niet trouwen ook al hebben we al een datum geprikt en alles-verhaal’ werd echt geweldig uitgespeeld door de Loverboys. (Ja doe zelf beter samenvatten dan kut) Gegarandeerd dat alle dames zaten te snotteren op de bank. Top gedaan.

Maar wat is er nou anders dan in de vorige twee seizoenen? Nou, euh, weet je: HELEMAAL NIKS. Gelukkig maar. Want wat niet kapot is moet je niet repareren. En als je dan toch ergens aan gaat sleutelen dan doe je dat met Duct tape en WD-40 op een plaats waar niemand het ziet. Voila. Klaar is Kees. En nu lekker kezen! Geile slettebakken!

Terugkijken doe je DAAR op Uitzending Gemist.

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: