The Pain Game – Met Rappers en Gooische Meisjes

Maandag 7 Mei in The Pain Game; rappers Kleine Viezerik, Mr Polska, Matarr en Bolle Bof. Zij spelen tegen De Echte Gooische Meisjes, Oh Oh Cherso en tegen een team van SLAM!FM.

Nou is The Pain Game niet echt ons favoriete programma, al is het wel grappig om te zien hoe ver mensen gaan voor een paar centen. Dat doet ons denken aan die goede oude tijd van ‘Over de Roooie’ en ‘Een rug te ver’ (of voor de Vlamingen ‘Kassa Kassa’). Maar wat hebben deze “bekende” mensen daar nou te zoeken? Die Gooische Meisjes zouden moeten zwemmen in het geld, en gangsterrappers doen dat ook, toch? Dus die gaan heus niet tongen met leathergirl voor een kans op een paarhonderd euro, toch?

Laten we er maar van uit gaan dat ze flink betaald krijgen voor hun aanwezigheid. En laten we er maar van uit gaan dat de lat bij de straffen niet zo hoog ligt. Die Gooische Meisjes laten ze heus geen foto in hun billen nieten. En die rappers.. pfff. Kunnen jullie je nog herinneren hoe KV reageerde op de vogelspinnen in Fort Boyard?

Update: Faal, faal en faal. Terugkijken.

Tags:, , , , , ,

2 reacties op “The Pain Game – Met Rappers en Gooische Meisjes”

  1. suzan 10 mei 2012 bij 15:09 #

    Je hebt niet goed opgelet!! De BN’ers speelden voor een goed doel en niet voor eigen geld. En waarom zouden ze voor BN’ers de lat lager leggen bij de straffen dan anders. Iedereen kan toch gewoon kiezen of hij/zij iets WEL of NIET doet. Laten we er maar vanuit gaan dat jij geen idee hebt waar je over schrijft.

  2. kijkbuisgeneratie 10 mei 2012 bij 16:07 #

    Nee jij hebt niet goed opgelet Suzan, dit bericht is namelijk geschreven vóór de uitzending.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: