FPSRussia – De Russische Rambo!

Is er niks op tv, of zitten je nichtjes iCarly te kijken? Gelukkig is er altijd nog YouTube. Wij laten je zien dat hier heel wat meer te ontdekken valt dan je denkt.

Deze week: FPSRussia

“Don’t try this at home, I’m a professional Russian.” En wat doet die gast die zich FPSRussia noemt? Schieten, schieten en schieten. Iedere week test hij voor ons een ander wapen. Van machinegeweren en snipers en explosieven en bazooka’s. Niets is hem te gek.

Nee een echte Rus is hij niet. FPSRussia is een gamer die zich voordoet als Rus, en in het echt minstens net zo goed kan schieten als in de online wereld. Check bijvoorbeeld de trucjes die hij kan met een .357 Magnum. En kijk ook even naar zijn reactie nadat z’n account ooit werd gehackt. Niet focken met FPSRussia.

Overigens is FPSRussia niet bepaald een Justin Bieber fan. Hij bestookt diens posters met de kogels van een F2000 machinegeweer, met werpmessen en met kogels van een Glock 18. En zelfs als Bieber al gegijzeld wordt door een gewapende badguy gebruikt FPSRussia zijn Mauser grendelgeweer om het tieneridool een paar headshots te geven.

Voor de rest is FPSRussia gewoon een wapenfanaat en vooral z’n nieuwere video’s zijn de moeite waard. Hierin demonstreert hij op geniale wijze hoe nice de wapens zijn die hij in z’n handen heeft. Hij laat zien hoe je een vlammenwerper hoort te gebruiken. Hij gebruikt een Glock 17 met ‘exploding ammo‘. Hij test een minigun, schiet met machinegeweren vanuit een helikopter en vuurt met een MP44 uit de Tweede Wereldoorlog.

Nou kunnen we hier wel een hele lijst typen van alle andere supervette wapens die voorbij komen, maar je natuurlijk ook zelf even naar z’n YouTube-kanaal gaan. Te lui? Check de aller lijpste filmpjes hieronder. Gehoorbescherming is een aanrader.

*

*

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: