Lauren & Tim zijn de BOB – Yo, Kleine Viezerik!

Eerlijk, deze show wordt iedere week beter. Net alsof ze meelezen hier of zo. Nou maak je ons al vrij snel blij als je een rapper op die bijrijdersstoel zet, maar met Kleine Viezerik heb je natuurlijk goud in handen.

De persoon achter de schermen die de BN’ers selecteert heeft verstand van zaken. Eerste aflevering; Dikke Dennis aan de poeder. Vandaag; Kleine Viezerik aan de Hollandse groenten. KV heeft meer edelmetaal in z’n mond dan Lucardi op voorraad heeft, en hij heeft meer tattoo’s in z’n face dan een zeeman op z’n arm heeft staan. Hij doet dus niet onder voor tatoeëerder Dennis. Sterker nog, misschien kan Bob Lauren Verster hen even connecten? Zou een geweldig duo kunnen vormen. Schoppenaas rapversie iemand?

Afgezien van de overdosis aan onverstaanbare en veel te dronken mannen in de auto (3x) was dit een prima aflevering. Weg met dat sneue piano deuntje, lekkere beat er in. Dat was waar we al twee weken om vroegen, en dat is wat we krijgen. BEDANKT! Een welkome afwisseling na zo’n vies tegenvallende vierde aflevering van De Fukkers en het onverminderd ranzige The Pain Game. Nu maar hopen dat je (groot)ouders geen Veronica meer kijken op Maandagavond…

Volgende week schrijven we geen review. We zagen een bekende Amsterdamse dragqueen en Dries fokking Roelvink in de promo. Die laatste hebben ze waarschijnlijk om vier uur ’s nachts gebeld nadat ze drie uur met een klapband langs de A2 hadden gestaan; “Dries we hebben een BN’er nodig”, “Ik kom er aan! Waarvoor eigenlijk?” Dikke afknapper ja.

HIERRR kun je de 3e aflevering terugkijken op VeronicaTV.nl

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: