JennaMarbles – Mooi, gestoord en schaamteloos

Is er niks op tv, of zit je stiefmoeder Barbies Bruiloft te kijken? Gelukkig is er altijd nog YouTube. Wij laten je zien dat hier heel wat meer te ontdekken valt dan je denkt.

Deze week: JennaMarbles

Jenna Marbles, je hoeft haar naam maar te noemen en heel YouTube weet wie je bedoelt. Dat knappe, blonde, lichtelijk gestoorde meisje dat filmpjes maakt in haar slaapkamer over de meest willekeurige onderwerpen.

Jenna (wiens achternaam eigenlijk Mourey is) heeft een masterdiploma in sportpsychologie, maar besloot desondanks te gaan werken als danseres in een club. Dat zegt misschien al genoeg over haar eigenaardigheid. Hoe dan ook, op een dag besloot ze een filmpje te maken terwijl ze zich klaarmaakte voor het werk. Je ziet hoe ze haar gezicht vol smeert met make-up en haar haar mishandelt tot het steil is en ze een compleet ander persoon is geworden. Het filmpje kreeg de naam How to trick people into thinking you’re good looking en ging viral binnen twee dagen. Blijkbaar zoeken nogal veel mensen naar dat soort dingen op YouTube.

Ineens kenden mensen van over de hele wereld haar. Nogal een schok, zou je denken. Jenna kan het echter allemaal niet zo veel schelen, ze heeft schijt aan de meeste dingen. Het kan haar niks schelen dat iedereen kan zien hoe ze danst in haar bikini, nooit haar spullen opruimt, van alles doet om haar boezem groter te laten lijken en af en toe gewoon heel kinderachtig is. Noch boeit het haar dat ze tegenwoordig bekend staat om het gezicht waarmee ze jongens wegjaagt die ongevraagd tegen haar aan dansen in de kroeg.

De video’s van Jenna zijn niet erg doordacht, mooi gefilmd of baanbrekend in welke zin dan ook, maar ze zijn wel ontzettend boeiend en herkenbaar. Het is leuk om naar iemand te kijken die geen schaamte kent, gewoon doet waar ze zin in heeft en alles uitspreekt wat in haar opkomt. Bovendien is ze een van de weinige vrouwen die aan comedy doet en daarmee ook echt een groot mannelijk publiek aantrekt. Verder maken we er geen woorden meer aan vuil, Jenna Marbles is iemand die je gewoon moet hebben gezien.

*

*

*

Tags:, , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: