Lauren en Tim zijn de BOB – Aflevering 2 is beter!

Vorige week kregen we spontaan zin om Marilyn Manson te luisteren en in onszelf te snijden. Zo droevig was de sfeer in deze show. Deze week niet. Dit is echt een stuk beter. Gezelliger vooral.

Vrolijk was ie niet, de eerste aflevering van Lauren en Tim zijn de BOB. De tweede aflevering daarentegen heeft wel die feelgood-vibe waar we op gehoopt hadden. Over het algemeen dan hè. De levensverhalen zijn van tijd tot tijd weer behoorlijk pijnlijk om aan te moeten horen. Maar daar wordt dit keer niet te lang op doorgezaagd. Vooral Tim weet de gesprekken al snel een leuke wending te geven.

Het thema deze week was… SEX. Het gesprek met een ex-gedetineerde en aanhang gaat vooral over de trio die hij ooit gehad heeft. Het gesprek met een kerel die na een aanrijding 100% blind is gaat vrijwel alleen over over z’n wekelijkse one-night stands. Dat van een lesbisch meisje gaat over het uit de kast komen, zoenen en de toekomstige ‘eerste keer’. En het gesprek met een online-pokeraar gaat over een sexshop op De Wallen en z’n vriendin/paaldanseres.

Tim was overigens in Brabant ‘deze week’ waar het carnaval was toen de aflevering opgenomen werd. In de shots tussen de gesprekjes door zien we dus vooral verklede klanten, bezopen uitgaanspubliek en levendige uitgaansstraten. Dat komt meteen een stuk minder droevig over dan die uitgestorven besneeuwde straten van vorige week.

Dit was dus zoals gezegd echt een stuk beter. Met een heleboel humor, gezellige gesprekken en mensen met inhoud. We zijn dus blij dat we deze show (na een slechte eerste aflevering) een tweede kans gegeven hebben.

Als je de 2e aflevering vna Lauren en Tim zijn de BOB gemist hebt kun je deze HIERRRR terugkijken op de website van Veronica.

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: