De Aller slechtste Chauffeur van Nederland Seizoen 2

Jack is een klootzak. Iris is een aso. Dat geldt ook voor Stanley, en de rest kan gewoon niet rijden. Welkom bij de allerslechtste chauffeur van Nederland – Seizoen 2.

Mensen uitschelden is niet onze hobby, maar als je je kwalificeert voor deze show vraag je er al een beetje om. Als je dan zo arrogant en betweterig al het commentaar van de jury weg lacht vraag je er gewoon om om door de brandweer uit je aso-bak geknipt te worden.

UPDATE: Lees hier het nieuwe bericht

Iris heeft een soortgelijke preek verdiend (doe je ding in de comments) want die blonde pitspoes rijdt dus met d’r stiletto hakken gewoon in de eerste tien minuten van het programma haar zwarte Suzuki in de prak. En nog erger; ze rijdt ook de oldtimer van een andere weggebruiker total loss. Dertien jaar had hij er aan gewerkt, dat valt dus onder de noemer levenswerk. Houdoe en bedankt. (Nieuwsbericht uit maart) Maar echt wakker ligt ze er niet van, getuige haar onverminderd asociale rijstijl in de tweede opdracht.

Dat alle deelnemers aan deze show bizar slecht zijn mag duidelijk zijn. Shanta, Renée (vrouw) en Monique kunnen de auto gewoon niet bedienen. Stanley probeert de rest van de weg te drukken. De Opa van dit seizoen is gewoon laks en zal spoedig het advies krijgen een 45km-karretje te halen. En dan die Rene (man) en Stanley, die lopen de boel gewoon te belazeren. Van tevoren dik aso doen, en dan als de jury kijkt opeens heel braaf rijden, zodat ze uiteindelijk die auto mee naar huis mogen nemen. Hopelijk trapt de jury daar niet in.

Jack is de Pim van dit seizoen. Gewoon niet willen luisteren. Wat moet je sowieso met zo’n lelijke patserbak waar het stuur nog aan de verkeerde kant zit ook? Die gaat uiteindelijk die trofee mee naar huis nemen. En wie gaat de auto winnen? Opa niet, Shanta niet, Renée niet. Iris kan ‘m wel gebruiken, maar heeft ‘m bij voorbaat niet verdiend (het slachtoffer van de door haar veroorzaakte crash, die verdient ‘m wel). Monique gaat het worden, zodra ze auto kan rijden..

Je leest het al. Hier krijgen we gewoon een hoge bloeddruk van. Gelukkig zitten wij niet in de jury. Laat dat maar aan Tom Coronel over. Al vinden we hem (ondanks dat we het een hele leuke keuze vinden) behoorlijk mild. Maar hij kijkt dan ook door een andere bril dan wij ‘normale’ weggebruikers.

En dan tot slot. Wie gaat die examinators ontslaan? En waarom staan er twee BNN-shows tegenover elkaar op Nederland 1 en 3? Concurreren tegen jezelf. Lekker is dat.

HIERRR kun je de eerste aflevering van De Allerslechtste Chauffeur van Nederland terugkijken op UitzendingGemist.nl

Tags:, , , , ,

3 reacties op “De Aller slechtste Chauffeur van Nederland Seizoen 2”

  1. klaske 26 april 2012 bij 09:51 #

    ik vind bij dit progamma moeten de rijschool en examinator op het matje worden geroepen dit kan toch niet

  2. mita 8 mei 2012 bij 21:18 #

    is stanley rapper

  3. kijkbuisgeneratie 9 mei 2012 bij 03:32 #

    Hij is in ieder geval rapper dan de concurrentie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: