Mag ik u kussen? S02 – Net zo saai als S01

Man, man, man. Kan het nog kaziger? De allereerste aflevering van het eerste seizoen van deze show was leuk. In de afleveringen daarna zat zo nu en dan ook nog wel een leuke quote maar de rek was er al vrij snel uit.

Vooral het feit dat presentator Art Rooijakkers bepaalde grapjes een heel seizoen lang in iedere aflevering herhaalt was echt enorm vervelend. De ‘line-up’ van cabaretiers viel ook redelijk tegen. (We hebben namelijk genoeg comedians om niet twee keer dezelfde te hoeven zien.) Dus als je dan toch een tweede seizoen gaat tapen, dan doe je dat allemaal beter. Toch?

Nee dus. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgen we gewoon weer dezelfde comedians (Jandino en die kale Belg), hetzelfde decor, dezelfde opdrachten, en verder is er eigenlijk ook helemaal niets nieuw. Zelfs dat “ik heb niets dan goeds gehoord over..” grapje van Art dat hij zelf zo leuk vindt is bijna ongewijzigd. (Dit jaar krijgen we tien keer “ze raakten maar niet uitgepraat over..”) Gigi Ravelli is heel erg lekker nieuw in deze show, maar zit daar helaas ook maar één keer, hetzelfde geldt voor Tim Kamps.

Verder is echt alles overduidelijk voorbereid. He-le-maal niets komt spontaan over. Vanaf de grappen in de openingsronde, de bezinestift die Tim ‘toevallig’ in z’n broekzak heeft zitten en de liedjes/gedichten die de cabaretiers voordragen. Genuanceerd; in een show van een half uur komt slechts twee minuten spontaan en geïmproviseerd over. De rest is gewoon echt heel erg waardeloos.

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: