MTV Punk’d – Justin Bieber als pranker

Wees gerust, slechts voor één keer neemt Justin Bieber Punk’d over. En ja wij waren daar ook niet echt blij mee. Maar de rol van Bieber is minimaal, en nogmaals; eenmalig.

De slachtoffers zijn niet van het minste formaat; Taylor Swift, Sean Kingston en Miley Cyrus zijn de celebs die het Spaans benauwd krijgen. Eigenlijk was pro-skater Rob Dyrdek ook een target, maar die vent blijkt niet te punken. Hij merkt meteen op dat het licht te goed is en de conversatie te nep is. Hij heeft meteen door dat ie gepunk’d wordt. Doet ie heel erg master

De prank met Miley Cyrus is het leukst wat ons betreft. Vrij simpel maar erg goed uitgevoerd, door, jawel, Justin Bieber. Jup. We zeggen hier iets positiefs over Bieber. We zouden graag haten, maar hij deed het prima. Op zich niet zo moeilijk als je een heel team hebt dat als tot in detail plant, maar niet iedereen kan goed liegen. Dus props voor Bieber.

Volgende week, nieuwe host, nieuwe slachtoffers. Wie? Geen idee. Wie het weet mag het zeggen! Maar eigenlijk boeit de wie-vraag ons niet zo veel. De hoe-vroeg is veel leuker bij Punk’d.. De antwoorden op die vraag gaan we natuurlijk niet verklappen, maar het is weer spectaculair zoals we gewend zijn.

P.s. Dat hele Bieber Punk’d gedoe was GEEN 1 april-grap

Tags:, , , , ,

een reactie op “MTV Punk’d – Justin Bieber als pranker”

  1. kelly 12 juni 2012 bij 12:40 #

    ik vond het erg leuk. het past wel bij hem, biebs is een echte pranker. het zou leuk zijn hem vaker in deze show te zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: