The Pauly D Project – Van Jersey naar Vegas

Met de premiere van The Pauly D Project is de eerste Jersey spin-off een feit. We volgen dj Pauly D die koste wat kost wil laten zien dat hij meer talent heeft dan hij in Jersey Shore heeft kunnen tonen.

We verwachtten een voorspelbare spin-off met voor het grootste deel dezelfde personages als in Jersey Shore, maar dat is dus niet zo. Pauly heeft in zijn woonplaats nog een hele vriendengroep die we nooit eerder in beeld zagen. Z’n click bestaat uit een big-ass security, z’n mentor/dj-coach en nog een kerel waarvan het niet helemaal duidelijk is wat zijn taak precies is. De eerste twee zijn wel interessant, de derde mag wat ons betreft meteen vertrekken. Geldwolf. En zo af en toe een bezoekje van Vinny zou leuk zijn.

Wat gebeurt er verder? Nou Pauly D wil doorbreken als dj. Hij krijgt de kans om in Vegas eenmalig in een dik resort te draaien, als soort van try-out. De try-out verloopt prima en een half jaar later krijgt hij bericht dat hij aangenomen is. Niks langdradig gedoe, gewoon een half jaar doorspoelen ja. Pauly wordt dus de resident-dj van het Palm Spring resort in Vegas, en vanaf daar gaan we volgende aflevering verder.

Al met al is dit een lekker luchtige show. Geen Ron en Sammie, geen Snooki en The Situation, geen drama. Het kleine beetje gezeik dat er gaat komen in deze show komt van het enige stelletje; de ‘mentor’ Biggie en zijn vriendin. Beide komen in de eerste aflevering over als zijnde gezellige mensen dus ook deze drama zal wel meevallen.

Verder was dit gewoon een inleiding, waarin de personages voorgesteld worden en de setting van de show duidelijk gemaakt wordt. Dat verhaal is nu in ieder geval duidelijk en we hebben een vrij goed beeld van wat we in de rest van het seizoen kunnen verwachten. De boys gaan naar Vegas, ontmoeten Britney Spears en 50 Cent. En de grote hamvraag die de teaser voor de rest van het seizoen oproept; wordt Pauly verliefd?!

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: