Epic Meal Time – Voer voor echte mannen

Waar houden echte mannen van? Bacon, biefstuk en bier. Hoe maken ze dit klaar? Alles tegelijk, het liefst in één pan. Epic Meal Time laat je op epische wijze zien hoe echte mannen hun maal koken.

In de supermarkt worden grote hompen vlees, blikjes bier en stukken kaas in het karretje gegooid. Eenmaal in de keuken kan het feest beginnen. Vrijwel altijd begint de groep vrienden met de befaamde ‘bacon strips’, die ze op een rijtje in de oven leggen. Wat er vervolgens voor ingrediënten in het gerecht komen, hangt af van het thema van het filmpje. Zo hebben de jongens al een reuzenhamburger, sushi met snoep, een vleestaart en macaroni met tequila gemaakt. Niks is te gek, als er maar bacon in zit.

Met spannende muziek op de achtergrond en de nodige mannelijke krachttermen (bake that bitch!) begint dan de nachtmerrie van menig vegetariër. Stukken vlees worden door elkaar gegooid, de meest smerige combinaties ontstaan en vet wordt als shotje achterover gekieperd. Als het eindelijk klaar is, vliegen de topkoks als hyena’s op hun eten af en schrokken het op.

Het programma is behoorlijk controversieel. Onder veel filmpjes van EpicMealTime is een discussie gaande over de kindertjes in Afrika. Gezien de populariteit van het kanaal, lijken de meeste mensen de humor er toch wel van in te zien. Ook TheFineBros zijn fans, zij hebben de kinderen van hun serie Kids React zelfs een keer uitgeleend (zie video onderaan) om een middagje te koken met EpicMealTime.

Epic Meal Time is de droom van elke vent. Geef maar toe, ook jij hebt altijd wel eens een vleestaart willen bakken en schaamteloos willen opvreten. Nu weet je in ieder geval waar je de beste recepten kunt vinden. Fuck Yeah!

p.s check http://www.epicmealtime.com

*

*

*

Tags:, , , , , , ,

een reactie op “Epic Meal Time – Voer voor echte mannen”

  1. BK040 1 april 2012 bij 10:36 #

    Ja Ja, dit is nog eens eten!
    Met dank aan? @BK040

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: