Toch nieuw seizoen Jersey Shore

Jersey Shore gaat doorrrrrr. Eigenlijk zou de show stoppen na het huidige vijfde seizoen, waarna we verder gaan met spin-offs van Pauly en van Snooki & JWoww. Deze week werd bekend gemaakt dat er toch nog een nieuw seizoen komt.

Voor wie het nog niet meegekregen had; Snooki is zwanger. Grote tegenslag voor haar eigen reallife show. Waarom? Omdat Snooki een alcoholist is en schijnbaar ook gezopen heeft tijdens haar zwangerschap. Veel negatieve kritiek dus op zo’n show en daar wil MTV liever niet aan beginnen. Onduidelijk is het dus nog of de opgenomen beelden van die show nog wel uitgezonden gaan worden.

Een zwangere Snooki zonder alcohol, dat is goud. Althans zo denkt MTV waarschijnlijk want een zesde seizoen van Jersey Shore gaat er hoe dan ook komen. Het nieuwe seizoen wordt deze zomer opgenomen, in de laatste maanden van Nicole’s zwangerschap. Aangezien Snooki normaliter al behoorlijk veel aandacht opeist zal dat nu alleen nog maar erger worden. Met mega-tantrums, huilbuien, knuffelsessies en een babyshower of zo.

Hoe dan ook zijn wij stiekem best blij dat er een nieuw seizoen komt. Jersey Shore is onze ‘Guilty Pleasure’. Wat verwachten jullie er van?

Tags:, , , , , , ,

een reactie op “Toch nieuw seizoen Jersey Shore”

  1. Marijbewijs 28 maart 2012 bij 15:40 #

    Toch ergens het vermoeden dat alles onderhand gescript wordt in Jersey Shore. Het was in de eerste seizoenen inderdaad een guilty pleasure omdat het leek alsof ze echt zulke rare mensen waren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: