Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je afgelopen week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard heb je WIDM gekeken. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • College Tour: Sting

-> College Tour: Sting op Uitzending Gemist

Ook deze week weer een supertoffe uitzending van College Tour, met niemand minder dan Sting op de praatstoel. Brak door als frontman van The Police en heeft zestien (!!) grammy’s op zak. Zoals je weet hebben we een hekel aan mensen die egoistische vragen stellen. Dingen als ‘wilt u mijn mentor worden’, ‘wilt u hierin investeren’ en ‘mag ik..’. Niet deze week, want er zit een meisje in de zaal dat durft te vragen of ze een liedje met Sting mag zingen. En zijn antwoord is… JA!

  • Edwin zoekt Fortuyn

-> Edwin zoekt Fortuyn… op Uitzending Gemist

We waren positief verrast door de eerste aflevering van deze show waarin Art Rooijakkers samen met Edwin (het neefje van) Fortuyn op zoek gaat naar het levensverhaal van zijn oom, Pim. Vorige week focuste de aflevering zich vooral op Pim’s wilde avonturen in het gay-circuit. Deze week gaan ze langs bij Harry (kots) Mensch die de deur wagenwijd openzette voor Pim bij zijn (walg) programma Business Class. Gelukkig is de rest wel weer boeiend.

  • Studio 9: 3 J’s en Lange Frans

-> Studio 9: 3 J’s en Lange Frans op Uitzending Gemist

Als je rapmuziek op een positieve manier onder de aandacht durft te brengen heb je altijd onze zege. Ook als je maar een matig concept hebt voor een matige show. Dat geldt ook voor Studio 9. In 36 uur schrijft hier een artiest/groep een nieuw nummer samen met een gast-artiest/groep. Dit maal de 3J’s ft. Lange Frans. Nogmaals, de show zelf is niet echt heel erg boeiend. Die kelder met instrumenten wel. Had daar maar een show over gemaakt. Gewoon doorskippen dus naar minuut 41 voor het eindresultaat.

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: