Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je WIDM. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • Edwin Zoekt Fortuyn..

-> Edwin Zoekt Fortuyn op Uitzending Gemist

In deze show gaat Art Rooijakkers samen met Edwin, de neef van Pim Fortuyn, op pad. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de roemruchte politicus. Zo duiken ze in de gay-scene en proberen ze in contact te komen met Volkert, die Pim Fortuyn vermoordde. Vooralsnog krijgen we weinig saai politiek gezever, maar meer een inkijk in de bijzondere levensstijl. En dat is best leuk. Houden zo dus.

 

  • College Tour: John de Mol

-> College Tour: John de Mol op Uitzending Gemist

Wederom een prima aflevering uit de College Tour reeks. Dit maal is mediamagnaat John de Mol te gast. Allemaal interessant, zeker voor een fervent tv-kijker die natuurlijk niet om familie de Mol heen kan. Des te frustrerender is het dat er altijd weer mensen zijn die een ieders tijd gaan verdoen met vervelende vragen als ‘Wilt u mijn mentor worden?’ en ‘Kunt u even naar mijn tvformats kijken?’. Alleen Twan Huys stelt hier goede vragen.

 

  • Zendtijd PowNed

-> Zendtijd Powned op Uitzending Gemist

De badkamerfilm van vorige week bracht nogal wat omhoog in Nederland. Wij vonden het gewoon een beetje Oude Bok 2 (check eerst deel 1). Deze week gaan ze, na een doodsaaie autorit van dertien minuten, op bezoek bij een kijkcijferexpert. Interessant geleuter over sneaky tv-trucjes en kijkcijfers. Ook andere kenners en politici komen en het woord. En zo hebben uiteindelijk toch nog wat geleerd van al die onzin.

 

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: