The Voice Kids – Aflevering 5

Dat was ‘m dan. De laatste auditieronde. De teams zijn compleet en het niveau van de volgende ronde wordt hoog, heel hoog. Het leek vandaag een beetje de gitaar-dag te zijn. Met niet minder dan drie kandidaten die zichzelf op de gitaar begeleiden.

De opvallendste kandidaat vandaag moet de 13-jarige Ruben zijn, die zich aan het Jeugd van Tegenwoordig liedje Sterrenstof waagde, met gitaar. Hoe verzin je het. Hij had het idee zelf al ruim een jaar geleden, toen hij een video van zijn remake op YouTube plaatsten. Bijna 20.000 views later doet hij het nog een keertje over bij The Voice Kids met drie omgedraaide stoelen als resultaat. Het zijn Nick en Simon die hem bij mogen staan in zijn volgende creatieve uitspatting.

Ook gitaarmeisje Jessie Galis en ervaren zangeres Maxime waren cool. Maxime Beelen stond eerder in de finale van Holland’s Got Talent (auditie) en deed aan meer van dat soort shows mee. We denken niet dat ze dit keer wel gaat winnen, maar een musical-carrière heeft ze inmiddels wel verdiend toch? Verder zijn we het vandaag eens met vrijwel alle jury-beslissingen. Geen kandidaten waarvan we vonden dat ze onterecht afgewezen zijn en weinig kandidaten die ze wat ons betreft thuis hadden mogen laten.

Toch blijven we van mening dat alle potentiële winnaars in de vorige afleveringen voorbij kwamen, dat Marco overall het sterkste team heeft, en dat we het beste nu wel gehad hebben. Hierna wordt het waarschijnlijk een lange tranentrekker met juryleden die kandidaten weg moeten sturen, maar dat helemaal niet willen. Kinderen die moeten huilen omdat hun luchtbel uit elkaar spat en een winnaar die we snel vergeten omdat de volgende editie alweer min of meer in de agenda staat.

Dit waren de kandidaten van deze week:

Maxime (2x door -> Nick & Simon)
Tim 11 (niet door)
Bente (3x door -> Nick & Simon)
Noémi (3x door -> Marco)
Jamie (niet door)
Maurits (3x door -> Marco)
Jessie (1x door -> Angela)
Raffie (niet door)
Serena (1x door -> Marco)
Maxime (3x door -> Angela)
Ruben (3x door -> Nick & Simon)
Shalisa (1x door -> Marco)
Milou (2x door -> Nick & Simon)

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: