Wie is de Mol? Aflevering 8

‘Tim, Anne-Marie, Liesbeth’ de titel van deze achtste aflevering, de laatste voor de finale en de een naar laatste voor de ontknoping. De titel voorspelt gelukkig niet veel over de afvaller, dus al die theorietjes kunnen weer de prullenbak in.

Dit bericht bevat spoilers.
Aflevering 8 nog niet gezien?
-> Hier kun je WIDM? Terugkijken op Uitzending Gemist.

Aflevering 1 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 1

Aflevering 2 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 2

Aflevering 3 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 3

Aflevering 4 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 4

Aflevering 5 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 5

Aflevering 6 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 6

Aflevering 7 terugkijkenOpdrachten en hints aflevering 7

Als Hadewych de mol is heeft ze het tijdens de eerste opdracht behoorlijk makkelijk gehad. Verdacht is dat ze nadat ze er een ontmaskert, en hoort dat dat niet de bedoeling is, ze de andere twee ook meteen ontmaskert. Is het dan niet super simpel om deze te negeren?

Tijdens de opdracht in het doolhof is het onduidelijk wie er nou precies gemold heeft. Tim en Hadewych waren binnen, dankzij Tim. Liesbeth en Anne-Marie worden allebei gepakt, ook min of meer dankzij Tim. Alleen Anne-Marie gaf zich misschien wat makkelijker over dan nodig was geweest. Hadewych heeft deze opdracht in ieder geval helemaal niets hoeven te doen.

De positie van Liesbeth, die als tweede ging, was wel weer gunstig. Kon ze mooi een hoog bedrag pakken en zich vervolgens laten tikken. De mol zou natuurlijk nooit als laatste gaan toch? Al bleef dit keer wel (toevallig) het grootste bedrag liggen.

Het kwartetten ging helemaal nergens over. Daar kan en hoeft niet gemold te worden. Wat kan de mol het nou schelen wie die vrijstelling krijgt. Desnoods pakt ie ‘m zelf, door gaat ie toch wel. Er was geen geld te verdienen dus de opdracht was gewoon niet belangrijk.

Deze aflevering is er 2000 euro verdiend. 500 door Hadewych met de vraag bij de eerste opdracht. 1500 door Tim en Hadewych bij het doolhof. Toch lijkt de enige duidelijke mol-actie deze aflevering van Hadewych te komen, maar of zij wel de mol is.. We durven het nog niet te zeggen, eerst maar eens alle afleveringen terugkijken om te zien wat deze drie finalisten gepresteerd hebben. Wordt vervolgd..

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: