Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je WIDM. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je brakke aswoensdag!

  • 3Onderzoekt: Moord op de blanke boer

-> 3Onderzoekt: Moord op de Blanke Boer op Uitzending Gemist

Indrukwekkende docu over de Zuid-Afrikaanse rassenstrijd. Sinds de afschaffing van de apartheid zijn er zwarte Zuid-Afrikanen die uit zijn op wraak. Blanke boeren worden aan de lopende band vermoord op hun eigen boerderijen. Veel van hen pikken dat niet langen en zijn een klein legertje begonnen. Aan het hoofd van dat zogenaamde verdedigingskamp staat een ordinaire neo-nazi die de holocaust ontkent. Badguys versus badguys dus.

  • Bloed, Zweet en Luxeproblemen

-> Bloed, Zweet en Luxeproblemen op Uitzending Gemist

Een stel Hollandse jongeren wordt op wereldreis gestuurd om zelf te ondervinden waar onze luxeproducten vandaan komen. Werken in een goudmijn en in sweatshops en zo. Naar Engels voorbeeld van Blood, Sweat and Luxuries en aangezien deze niet meer terug te kijken is een prima alternatief.

  • College Tour: Matthijs van Nieuwkerk

-> College Tour: Matthijs van Nieuwkerk op Uitzending Gemist

Matthijs van Nieuwkerk laat zich interviewen door Twan Huys en een klein leger van een paar honderd studenten. Voornamelijk journalistiek studenten, maar toch krijg je domme vragen als ‘mag ik twee dagen in de week presenteren in plaats van jou Matthijs?’ Zonde van de zendtijd en Nee, we hoeven die duffe doos niet op tv. Voor de rest; leuk om eens wat meer over Matthijs en DWDD te weten te komen.

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: