Bath Boys Comedy – 5 vrienden met een camera

Is er niks op tv, of zit je opa KoffieMAX te kijken? Gelukkig is er altijd nog YouTube. Wij laten je zien dat hier heel wat meer te ontdekken valt dan je denkt.

Deze week: Bath Boys Comedy

Iedereen zit wel eens een avondje te geinen met zijn vrienden, maar wat als je als groep sketches gaat filmen en deze op YouTube zet? Dan krijg je Bath Boys Comedy, melige jongenshumor die goed is voor vele uren vermaak.

De filmpjes van de zes vrienden zijn niet al te diepgaand, maar gewoon om lekker te lachen. Neem bijvoorbeeld Hamster Dad, over een vader die denkt dat hij een hamster is. Ook heel grappig is 127 minutes (ja, een parodie) over een jongen die het 127 minuten moet volhouden om zijn beste vriend en diens kleffe vriendin samen te zien.

Fans zullen het er echter over eens zijn dat Boner Police toch echt het meest epische filmpje van de Bath Boys is. Het is een trailer van een film waarin, nouja, stijve piemels verboden zijn. Ach, we kunnen hier alles wel gaan uitleggen, kijk zelf maar!

Nepfilmtrailers is blijkbaar een genre waar de jongens goed mee overweg kunnen, want qua genialiteit komt de trailer voor de ‘Quentin Tarantino-film’ Peter Pan erg dicht in de buurt. Je zou bijna hopen dat Tarantino echt een eigen verfilming van het sprookje gaat maken.

‘Every day is an epic struggle to stay away from dick and poo jokes’, staat er op het kanaal van Peter Gilroy, de initiatiefnemer van het hele gebeuren. Hoewel dat goed terug te zien is, hebben deze boys echt goede humor, checken dus!

*

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: