The Voice Kids – Aflevering 4

Vandaag geen über-positief bericht over de Voice Kids. Niet dat deze aflevering slechter was dan de voorgaande, maar er beginnen toch wat dingen te irriteren. Om te beginnen; niet alle kinderen zijn knap. Waarom komen hier alleen knappe kinderen voorbij? Dit was toch The Voice? De show waarbij het niet uitmaakte hoe je er uit ziet, zolang je maar een mooie stem had. Niet dus.

Dan die snoepreclame’s tussendoor. Dat je tijdens de volwassen editie iedereen een keer een tablet vast laat pakken oke, maar die kinderen misbruiken voor je Haribo-reclames gaat ons te ver. Verdienen ze nog niet genoeg geld aan die jong? Ook het twitter-account van The Voice richt zich 100% op kinderen met idiote vragen als “Waar ben jij het beste in?”, “Naar welke muziek luisteren jouw ouders eigenlijk?” en “Wat is het mooiste cadeau dat jij hebt gekregen?”. Heel erg goedkoop RTL.

En dan tot slot aan het einde van de aflevering worden er drie deelnemers doorheen gejaagd, die wel door zijn naar de volgende ronde. Maar nu natuurlijk een enorme achterstand hebben omdat hun auditie tot een halve minuut werd ingekort. Toen ze dat bij The Voice in de VS deden gingen deze deelnemers er in de battles allemaal uit. Als dat hier niet het geval is zijn deze kandidaatjes gewoon genaaid.

En wat de – peep (er lezen kinderen mee) – deed dat Wie Is de Mol deuntje bij de intro van Lois?

Gelukkig kwamen er wel weer een heleboel goede zangers en zangeressen voorbij. Wij vonden Gabbi cool en zijn er nu behoorlijk zeker van dat team Marco gaat winnen. Hij had al Zendé, Bram, Milo en nu dus Gabbi. Titel in de pocket lijkt ons. De 14-jarige Pim, die nu al twee koppen groter is dan Wendy was ook tof. Sympathieke gast met een goed volwassen stem. Daar kun je tenminste wat mee.

We zullen hier snel weer een overzichtje van alle kandidaten van vandaag toevoegen, geef ons even een momentje om het uit te typen.

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: