Wie is de Mol? Aflevering 7

Wat een saaie saaie aflevering was dit zeg. Er wordt weer eens geen reet verdiend en het mag duidelijk zijn dat we een historisch laag eindbedrag gaan krijgen. En de afvaller was voor ons geen verdachte dus daar kunnen we ook niks mee.

Aflevering 1 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 1

Aflevering 2 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 2

Aflevering 3 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 3

Aflevering 4 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 4

Aflevering 5 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 5

Aflevering 6 terugkijkenOpdrachten en hints aflevering 6

Dit bericht bevat spoilers.
Aflevering 7 nog niet gezien?
-> Hier kun je WIDM? Terugkijken op Uitzending Gemist.

‘Zelfkennis’ was de titel van deze aflevering. Al een breinbreker op zich want alleen de mol heeft over zich zelf moeten antwoorden. Heeft de mol op de brug gekozen voor de tactiek om geld in het laatje te brengen, of heeft hij de -500 ingekopt?

De eerste opdracht met de stier, stierenvechters, stierenvechtersarena leek er niet zo veel fout te gaan. Ze hadden het eventueel kunnen verkloten door te laat te komen of voor te veel woorden te gaan. Wij konden hier niet echt een mollenstreek ontdekken. Misschien William, die veel meer woorden over liet schrijven dan nodig? Of Anne-Marie die aanstuurde op het schrijven van woorden nog voor ze top bereikt hadden?

Dat hele gedoe met de penningmeester en die joker is natuurlijk ook onzin. Iedereen behalve Frits (die we missen) zou voor de joker gegaan zijn. Nou misschien William ook niet, die had ie toch niet nodig. Hij en Liesbeth zaten naar haar zeggen op dezelfde mol; Anne-Marie. Mogen we die nou wegstrepen dan? Hadewych verdenkt hij juist helemaal niet, dat maakt haar nu des te verdachter. Maar goed, daar kan de regie ook op aansturen hè.

Hoe dan ook begint het een beetje triest te worden dat de pot al jaren op rij kleiner en kleiner wordt. Blijkbaar moet er flink gesneden worden in het budget. Echt leuker maakt het er niet op, bij veel opdrachten weten we al bij voorbaat dat ze gaan falen. En hoe dat precies gebeurt kunnen we niet zien, want daar wordt achter de schermen op aangestuurd. En daar waar we normaal pagina’s vol kunnen schrijven over alle kleine aanwijzingen die we denken te zien, zijn we deze week snel klaar. Dit was een slechte aflevering.

Tags:, , , , ,

een reactie op “Wie is de Mol? Aflevering 7”

  1. Eddie_V 17 februari 2012 bij 14:56 #

    Ik deel je mening niet, ik vond het een erg goeie aflevering, te meer ook omdat molletje Tim zo goed uit de verf kwam dat al mijn twijfel nu weg is 🙂

    en tja minder geld in de pot, dat is toch het doel van de Mol, misschien speelt die het wel heel goed. Ik denk namelijk niet dat 10k/20k minder in de pot ook maar een procentje is van het totale budget, dus daarom zullen ze het echt niet laten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: