Survivor: One World – Dit wordt nooit saai

Als je dacht dat deze show saai werd na 23 seizoenen heb je het fout. We hebben een strand, Jeff Probst en spelers die over lijken gaan. Maar voor de rest is alles anders in seizoen 24.

Survivor Season 24

De titel van dit seizoen zegt het al; one world, één eiland. De mannen vs. de vrouwen met hun kampen naast elkaar. Nooit eerder was er vanaf het begin af aan zo veel contact tussen de verschillende tribes. Voor de die-hard fans (en die zijn er veel) echt een mega-grote twist. (Trailer)

Dat samen leven op één eiland lijdt tot een hele hoop nieuwe situaties. Het ene kamp heeft dingen dat het andere kamp ook graag wil hebben. Dat kun je, zo blijkt, gewoon jatten. En als dat niet werkt kun je natuurlijk ook dingen ruilen. Mensen doen veel voor vuur op zo’n eiland.

En dan de kandidaten. Het is niet de eerste keer dat er een homo meedoet aan Survivor, het is wel de eerste keer dat het er zo dik bovenop ligt. Ook nieuw in de Survivor dierentuin is de lilliputter. En eerlijk gezegd verbaasde het ons een beetje hoelang we daar op moesten wachten, dat was namelijk de enige maat die nog ontbrak.

Maar de kracht van Survivor zit hem in de enorm onvoorspelbare gebeurtenissen. Meestal pas na een paar afleveringen maar nu meteen bam midden in een challenge. Ja nu ben je nieuwsgierig hè. We willen niet te veel verklappen verder, maar dat wat gebeurt is gewoon kut. Klein dingetje met grote gevolgen, niet leuk voor het spel maar eigenlijk is dat ook gewoon weer het spel. Dit wordt nooit saai.

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: