Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je WIDM. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • Nick tegen Simon

-> Nick tegen Simon op Uitzending Gemist

Ik hou van Holland in een Tros jasje onder de naam Nick tegen Simon. Liedjes zingen en liedjes raden. Lees hier het uitgebreide verhaal. Doet ’t supergoed in de kijkcijfers en kijkt ook wel lekker weg. Maar echt intelligente tv is het niet.

 

  • Doe Maar Normaal

-> Doe Maar Normaal op Uitzending Gemist

Het vijfde seizoen alweer van, juist, nog een muzikale spelshow. Maar dan nog platter en zo. Leuke gasten; Gers Pardoel, Jennifer Hoffman, Dennis Weening en Kim-Lian van der Meij. Maar de show neemt zichzelf niet serieus, dus dat doen wij ook niet.

  • Studio 9

-> Studio 9 op Uitzending Gemist

Vooruit dan, nog een muzikaal programma. De opdracht, een muzikant of muziekgroep moet in 36 uur een liedje opnemen met een mysteryguest; een andere muzikant. We zagen deze show een half jaar terug al voorbij komen tijdens tv lab. Echt fan waren we niet, maar deze aflevering met Di-Rect en het Friese zingmeisje Nynke Laverman was wel aardig.

 

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: