The River – Dit gaat m niet worden

Wauw wat is dit jammer zeg. Wat op zich een leuk concept is wordt compleet om zeep geholpen door domme foutjes in het verhaal en goedkoop jatwerk.

The River

Een bekende journalist die voor zijn tv programma’s door de jungle reist raakt vermist op de Amazone. Na een lange zoektocht wordt hij dood verklaard maar zijn vrouw wil daar niet in geloven. Ze regelt een boot en crew en gaat op zoek, samen met een cameraploeg. (Trailer)

Het duurt niet lang voor ze de boot van de journalist vinden. Aan boord zit een of ander vaag beest dat onder andere een meisje in haar knie snijdt. In plaats van compleet te flippen en rechtsomkeert te maken blijft de groep daar rondhangen. De chick krijgt een paar hechtingen en spring meteen in het smerige bruine water om een dikke infectie te krijgen of zo.

Ze blijven net zo lang met die boot daar chillen totdat het vage supersonisch snel vliegende beest een cameraman onthoofd. Uiteindelijk weten ze het beest te vangen in een af ander ritueel gedoe en kunnen ze door varen. In de tweede aflevering gaan ze een nachtje rondhangen bij een bos dat vol hangt met poppen. KEI-HARD jatwerk van deze shit. Alleen is het originele verhaal dan nog veel mysterieuzer dan de verfilming.

We ergeren ons regelmatig aan kleine foutjes, gaten in het verhaal en voorspelbare gebeurtenissen. Daardoor krijgt de show niet echt de kans om eng te worden. Het enige dat ze wel leuk hebben geprobeerd is de manier van filmen. De hele show wordt gebracht alsof het een realityshow is. De boot waar ze op varen is helemaal volgebouwd met camera’s en de variëteit aan shots is heel erg groot. Maar helaas zitten ook daar weer wat kleine foutjes in.

Heel erg jammer dat ze deze hele show al in de eerste aflevering verneuken. Het concept was op zich zo slecht nog niet, wij houden wel van die enge spannende verhalen, maar de uitvoering laat te wensen over. We hadden dit echt graag vet gevonden..

The River op IMDb:

Tags:, , , ,

een reactie op “The River – Dit gaat m niet worden”

  1. Marijbewijs 13 februari 2012 bij 14:56 #

    Tot nu toe zijn alle fouten in de serie een beetje aan mij voorbij gegaan, wat klopt er dan bijvoorbeeld niet? Ben wel benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: