Wie is de Mol? 2012 Aflevering 6

Wat een spannende aflevering was dit zeg. Bij de twee van de drie opdrachten wordt wat geld binnen gesleept maar waar ging het fout in het donker? Een ding is zeker, vanaf nu kan iedereen de mol zijn. Kijk hier alle hints en opdrachten uit de zesde aflevering terug.

Aflevering 1 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 1

Aflevering 2 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 2

Aflevering 3 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 3

Aflevering 4 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 4

Aflevering 5 terugkijken – Opdrachten en hints aflevering 5

Dit bericht bevat spoilers.
Aflevering 6 nog niet gezien?
-> Hier kun je WIDM? Terugkijken op Uitzending Gemist.

De eerste opdracht was die met de vrijstelling op de baal hooi. Het enige dat de mol hier kan doen is het vlot niet snel genoeg naar de overkant halen (Frits en Liesbeth) of gewoon zo ver mogelijk mis schieten met de brandende pijlen. Laten we er voor het gemak even van uit gaan dat Anne-Marie daadwerkelijk de persoon was die raak schoot en daarmee 2500 euro in de pot bracht. Claimen dat iemand anders pijl die van jou was zou natuurlijk wel een geweldige mollenstreek zijn.

Bij de tweede opdracht kan enorm veel gemold zijn. Cruciaal is natuurlijk het schema dat voornamelijk door Tim ingevuld is. Als daar fouten in zaten was de opdracht bij voorbaat gedoemd om te mislukken. De tweede tactische positie is de positie die Liesbeth en Tim innamen door als eerste naar buiten te gaan. Ook daarbij geldt dat als je het daar verkloot (wat dus ook gebeurde) alles mislukt. William was buiten wel behoorlijk fanatiek, maar nogmaals hij kan al gemold hebben bij het invullen van dat schema.

Bij de derde opdracht met de visjes draaide het natuurlijk allemaal om de derde, laatste puzzel. Met alles of niets scheelde het weinig of het was daadwerkelijk niets geweest. Tim en William hadden allebei een oplossing, maar werkten elkaar enorm tegen. Vooral William bleef dwars liggen en tijd rekken. Uiteindelijk hakken Tim en Anne-Marie de knoop door en wordt er toch geld verdiend.

Deze aflevering is in totaal 4500 euro verdiend, en de pot staat nu op 8100. Niet de beste aflevering voor de mol, maar de rest deed ook wel heel erg goed hun best. Vooral William heeft zich wat ons betreft verdacht gemaakt deze aflevering. Wat denken jullie?

Voor de rest knipperden de letters in Spanje alweer. Misschien is het wel helemaal geen hint, maar dan blijft het alsnog raar dat IJsland maar één aflevering zo in beeld kwam. En we hebben een nieuw introfilmpje. Wellicht kunnen we daar dadelijk nog wat leuks uithalen als de aflevering online staat. Hebben we iets gemist? Laat het vooral horen hier beneden

Tags:, , , , ,

2 reacties op “Wie is de Mol? 2012 Aflevering 6”

  1. Eddie_V 9 februari 2012 bij 22:10 #

    hoe knipperde de letters in Spanje dit keer? nu eerst de A en daarna de J? ik kon het niet zien helaas

  2. Marijbewijs 13 februari 2012 bij 15:11 #

    Merci voor de spoiler waarschuwing! Wat ik kan opmaken uit de hints is dat er veel draait om het getal 2 (net als die knipperende Spanje letters, die S lijkt op een 2) en kruizen. Maar op wie wijst dat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: