Geordie Shore – Terug naar Newcastle

Ben je uitgekeken op Jersey Shore, of heb je niet genoeg aan één aflevering in de week? Dan is er altijd nog Geordie Shore. Helemaal compleet exact precies hetzelfde maar dan met meer sex.

In Amerika hebben ze Guido’s, in Engeland hebben ze Geordies. De overeenkomsten? Ze zijn allemaal verslaafd aan krachttraining, spray-tan, sex en alcohol. Ze hebben een bekvechtend stelletje zoals Sam en Ronnie, ze hebben iemand met een grote piemel zoals Vinny en ze hebben twee meatballs zoals Snookie en Deena.

Voor de rest is het ook precies Jersey Shore, op dezelfde manier gemonteerd met dezelfde introfilmpjes, alleen de muziek is anders. Ze zijn met z’n allen naar Newcastle geweest, en in de specials zijn ze naar Magaluf op Majorca geweest. Zo hoort dat namelijk bij Jersey Shore remakes, eerst naar de kust dan naar de zon en dan weer terug naar de kust.

In het nieuwe seizoen hebben ze de cast aangevuld met een nieuwe chick en een nieuwe kerel. Dat geeft natuurlijk een hoop gezeik bij de rest. De nieuwe jongen valt meteen in de smaak maar het nieuwe meisje is bij voorbaat afgekeurd door de andere vrouwen. Charlotte, die keer op keer met Gaz het bed in duikt ligt ook nu op de eerste avond alweer met haar benen wijd. Als dat een voorbode is op de rest van het seizoen wordt het weer geweldig.

Nu is het nog de vraag of Vicky vreemd gaat met de nieuwe Ricci. Of James het bed in duikt met de nieuwe Rebecca, of Sophie vreemd gaat met een random kerel en of Holly weer ruzie krijgt met iedereen. Hopelijk is het antwoord op al die vragen ‘ja’. Nogmaals, als je niet genoeg hebt aan één aflevering Jersey Shore in de week is dit een prima alternatief.

*

Tags:, , , ,

een reactie op “Geordie Shore – Terug naar Newcastle”

  1. jesuie 29 januari 2013 bij 17:39 #

    het is wel intressant maar je kan nergens gemiste aflevering kijken?
    ik zou graag een site willen waar je gemiste afleveringen kan zien dan kan ik het teminsten volgens want ik snal nu de hele verhaal niet:S

    bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: