Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je WIDM. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • Feuten

-> Feuten op Uitzending Gemist

In het tweede (nieuwe) seizoen van Feuten gaan we verder waar we gebleven waren. Olivier de Ruiter had dat mannetje dood laten gaan en Bram Wachtmans had die blonde chick versierd. Olivier werd opgepakt en Bram en z’n chickie leefden nog lang en gelukkig. Mooi niet dus. Binnen no-time staat Olivier weer op straat en krijgt Bram het zwaar. Heel zwaar. Geen idee hoe lang de afleveringen online blijven staan. Vorig jaar deden ze heel erg zielig. Ben je focking BNN-lid, moet je de dvd kopen wil je de show ooit terug kijken. Homo’s. Nu maar gewoon op tijd kijken dus.

 

  • Kanniewaarzijn

-> Kanniewaarzijn op Uitzending Gemist

Een nieuw seizoen van Kanniewaarzijn ging recent in premiere. In deze hedendaagse versie van wat eigenlijk gewoon precies ‘Ook dat nog!’ is (die show met Sylvia Millecam) nemen Astrid Joosten en een stel comedians het op voor de gewone burger. Bedrijven die proberen hun klanten te naaien worden met naam en toenaam meedogenloos aan de schandpaal genageld. Niet bepaald objectief en journalistiek verantwoord, maar dat hebben deze bedrijven ook niet verdiend. Wij houden hier van.

 

  • KRO Reporter International: Huurlingen

-> KRO Reporter International: Huurlingen op Uitzending Gemist

Een behoorlijk interessante docu over zogenoemde huurlingen die ingehuurd worden door landen verspreid over de hele wereld om hun kutklusjes op te knappen. Officieel doen ze alleen beveiligingswerk maar dan wel in oorlogsgebieden. Je begrijpt al wel hoe laat het dan is. Ze zijn tot de tanden bewapend en hoeven zich door onze domme regeltjes vrijwel nergens aan te houden. Niemand heeft iets over ze te zeggen. Sterker nog, de baas heeft een flink strafblad. Bizarre shit.

 

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: