Nick Tegen Simon – Stelletje na-apers!

Dat het een beetje op Ik Hou Van Holland zou gaan lijken hoorden we al eerder, maar dit ligt er wel heel erg dik bovenop. Er zijn wel wat dingen anders, maar die hele setting zo met die teams tegenover elkaar, presentatrice in het midden, live band op het balkon en ga zo maar door.

De teams zijn wat kleiner, met maar twee kandidaten en voor de eerste aflevering hebben ze Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven uitgenodigd. Beetje typisch aangezien van Koningsbrugge natuurlijk ook in die andere show staat. Maar je moet natuurlijk wel wat grappige figuren hebben in je eerste aflevering hè.

Katja Schuurman presenteert prima en weet goed om te gaan met de uiterst bijdehante kandidaten. Wat zijn de opdrachten? Liedjes coveren en liedjes raden. Op allerlei verschillende manieren. Liedjes raden die vertaald zijn naar het Nederlands, liedjes raden die gezongen worden door kleuters en liedjes raden die door de teamgenoot getekend worden. Meer gebeurt er niet.

Het enige leuke deze show was het gastoptreden van Eddy Zoey die vermomd als Frank Sinatra een nummer kwam zingen. Nooit geweten dat hij dat zo goed kon.

We vinden het vooral jammer dat alles zo voorspelbaar is, sommige dingen zijn gewoon zo hard nageaapt dat het eigenlijk een beetje sneu overkomt. Het is duidelijk dat deze show gemaakt is naar het model van Ik Hou Van Holland in plaats van dat ze met een blanco pagina zijn begonnen. Met wat andere opdrachten valt het misschien nog te redden.

Tags:, , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: