Februari 2012: Nieuw op TV in Amerika

Februari wordt wat ons betreft een topmaand op de Amerikaanse kijkbuis. Al onze favoriete reality wedstrijden beginnen aan een nieuw seizoen. The Voice, Survivor, The Amazing Race, Celebrity Apprentice. En ook niet onbelangrijk, The Walking Dead gaat weer verder! Bij deze onze kijktips en natuurlijk onderaan de hele lijst met rotzooi.

I Just Want My Pants Back

The Voice

The River

Doomsday Preppers

Comic Book Men

The Walking Dead

Survivor Season 24

The Amazing Race 20

Celebrity Apprentice 5

I Just Want My Pants Back 2 Februari (MTV)

De pilot van deze show werd al een paar maanden geleden uitgezonden. We vroegen ons al af waar de rest bleef want dit is echt grappig. Jason scoort een chick, neukt haar in de koelkast en na de one night stand steelt ze zijn spijkerbroek. Het enige waar Jason dan nog aan kan denken is die spijkerbroek, en het meisje natuurlijk. (Trailer)

The Voice 4 Februari (NBC)

Het eerste seizoen van de Amerikaanse versie van The Voice was echt geniaal. Het niveau lag echt belachelijk hoog. Dit jaar gewoon met dezelfde coaches; Cee Lo Green, Christina Aguilera, Adam Levine en Blake Shelton. Als ze vorig seizoen kunnen evenaren zijn we dik tevreden. (Trailer)

The River 7 Februari (ABC)

De verwachtingen zijn hoog bij deze actie/horror/thriller waar Steven Spielberg aan meegeholpen heeft. De show gaat over een vermiste onderzoeker in het Amazonegebied en de groep die hem gaat zoeken. Het duurt niet lang voordat de Predator-achtige wezens aanvallen. (Trailer)

Doomsday Preppers 7 Februari (Natgeo)

Dit kan alleen maar hilarisch worden. In deze realityshow volgen we een stel doemdenkers die zich tot in het extreme voorbereiden op iedere mogelijke bedreiging. Hele schuilkelders en installaties bouwen de families voor als de aarde vergaat. Hutten bouwen voor gevorderden dus. (Trailer)

Comic Book Men 12 Februari (AMC)

Het doen en laten in een stripboeken speciaalzaak. Denk aan die shows over antiekzaken en wapenhandelaren maar dan met alleen maar stripboeken en alle verzamel dingen die daar bij horen. Al je favoriete superheroes komen voorbij. (Trailer)

The Walking Dead 12 Februari (AMC)

Ein-de-lijk! Na een pauze van 2½ maand gaan we verder met seizoen twee van wat met afstand een van onze favoriete series is. In de trailer is te zien dat er flink wat meer zombies komen dus hopelijk krijgen we nu gewoon non stop actie. Het kan zo veel kanten op met verhaal en dat maakt het wachten zo ondraaglijk. (Trailer)

Survivor 15 Februari (CBS)

Survivor is de koning van de reality gameshows. Exprob is hier het slappe aftreksel van. In dit 24e seizoen gooien ze het roer voor de zoveelste keer helemaal om. We hebben seizoenen gehad met twee, drie en vier eilanden, maar dit maal zitten alle teams op één eiland. Voor ons als fans echt een mega big deal, dit kan geniaal worden of alles verneuken. We zullen zien. (Trailer)

The Amazing Race 19 Februari (CBS)

Dit is veruit de coolste show om aan mee te doen. In een wedstrijd waarbij van opdracht naar opdracht gereisd moet worden doorkruisen de deelnemers een stuk of tien landen verspreid over de hele wereld. Altijd spannend en daarom nu al weer het 20e seizoen.

The Celebrity Apprentice 19 Februari (NBC)

Donald Trump heeft het voor de vijfde keer voor het zeggen in een The Celebrity Apprentice. De sterren strijden natuurlijk niet om een baan, maar om een flinke bak geld voor een goed doel naar keuze. O.a. Paul Teutul Sr., Dee Snider en Michael Andretti de Formule-1 coureur. Kijk hier even voor de lijst met deelnemers. (Trailer)

Dat was wat wij gaan kijken, misschien zit hier ook nog wat leuks voor je tussen:

01/02/12 Ad Swim – Delocated

02/02/12 MTV – I Just Want My Pants Back (nieuw)

02/02/12 NBC – Who Do You Think You Are?

04/02/12 Nick – How To Rock (nieuw)

05/02/12 SUPERBOWL 46 (New York Giants vs. New England Patriots)

05/02/12 NBC- The Voice

06/02/12 NBC – Smash (nieuw)

07/02/12 ABC – The River (nieuw)

07/02/12 Fox – American Dad!

08/02/12 Natgeo – Maneater Manhunt (nieuw)

11/02/12 NBC – Up All Night

12/02/12 AMC – Comic Book Men (nieuw)

12/02/12 History – Full Metal Jousting (nieuw)

12/02/12 Natgeo – Wild Mississippi (nieuw)

12/02/12 AMC – The Walking Dead

15/02/12 CBS – Survivor

19/02/12 ASW – Tight Bros (nieuw)

19/02/12 CBS – The Amazing Race

19/02/12 NBC – The Celebrity Apprentice

19/02/12 HBO – Eastbound & Down

22/02/12 Natgeo – American Weed (nieuw)

27/02/12 Dis XD – Lab Rats (nieuw)

27/02/12 Bravo – The Ring Leader (nieuw)

28/02/12 USA Network – Psych

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: