Afgelopen week op Uitzending Gemist

Jij was natuurlijk de hele week aan het leren, zuipen, werken en neuken. Daarom bij deze een overzichtje van wat je deze week gemist hebt op de Publieke Omroep. (Dat zijn die drie zenders die je normaal gesproken overslaat als je begint met zappen.)

Uiteraard kijk je WIDM en ABOVT. En Opsporing Verzocht natuurlijk, om te zien of er nog matties gezocht worden. Maar deze drie shows heb je waarschijnlijk nog niet gezien. Veel plezier zo op je vrije zondag!

  • Flikken Maastricht

-> Flikken Maastricht ‘De Overloper’ op Uitzending Gemist

We hebben er gisteren een heel bericht over geschreven, de telefilm ‘De Overloper’. Hiermee wordt een brug geslagen tussen seizoen vijf en het zesde seizoen dat volgende week van start gaat. Deze special van anderhalf uur staat maar een week online dus grijp je kans.

 

  • 3 op Reis

-> 3 op Reis op Uitzending Gemist

Dit reisprogramma is eigenlijk altijd wel leuk. Een beetje beperkt in de informatie maar wel altijd mooie plaatjes. De afgelopen weken echter is te zien geweest hoe Floortje Dessing met camera Noord-Korea binnen mocht. Als tweede reisprogramma ter wereld. Behoorlijk uniek en alleen al daarom super cool.

 

  • Pownews

-> Pownews op Uitzending Gemist

Normaal gesproken noemen we Pownews altijd al in de intro. Dit is namelijk negen van de tien keer goed. De afgelopen twee weken knalde de show echter extra hard met de #duifmeneer, de koperdieven en het door zogenaamde occupyers bezette Shell labaratorium. Respect voor die mocro met die microfoon die zich niet zomaar weg laat jagen door een stel vieze junks.

 

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: