Truth or Fail – Een echte quiz op Youtube

Is er niks op tv, of zit je vriendin GTST te kijken? Gelukkig is er altijd nog YouTube. Wij laten je zien dat hier heel wat meer te ontdekken valt dan je denkt.

Deze week: Truth or Fail

Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het tegenwoordig op YouTube. Met comedy-, tekenfilm- en horrorkanalen krijgt de videosite al steeds meer weg van een echte televisie. YouTube heeft zelfs al enkele jaren een eigen quiz!

Truth or Fail, zoals de quiz heet, is erg simpel. Je krijgt steeds twee stellingen over een bepaald onderwerp, en klikt op degene waarvan jij denkt dat deze waar is. Vervolgens word je doorgelinkt naar een ander filmpje waarin je het verlossende antwoord krijgt: Truth or Fail. Daarna krijg je weer twee stellingen. Na vijf keer is het tijd om de score op te tellen en tevreden te zuchten of je een beetje dom te voelen.

The Muppets, piemels, Pokémon of Justin Bieber. Er zijn al ‘Truth or Fails’ over zo veel onderwerpen dat er altijd wel een onderwerp bij zit waar je een expert in bent. Begin echter maar niet te vroeg te juichen, de stellingen zijn vaak zo vergezocht dat je zelfs als echte kenner nog moeite kan hebben de ware stelling aan te wijzen.

De vaste presentator van Truth or Fail is bekende YouTube-persoonlijkheid Hank Green. Het leuke is echter dat hij deze taak ook regelmatig overlaat aan anderen, zoals de droge Britse kickthepj, wat de vrouwelijke kijkers altijd wel bevalt. Ook de mannen worden trouwens niet vergeten, voor hen is er een aflevering met de rondborstige blondine HotForWords. De quiz is dus ook een hele goede manier om nieuwe YouTubers te leren kennen.

Truth or Fail is gewoon geinig om een keer te proberen. En al scoor je slecht, dan kun je altijd nog lachen om de comments van mensen die niet kunnen verdragen dat ze falen. Succes!

*

*

Tags:, , , , ,

een reactie op “Truth or Fail – Een echte quiz op Youtube”

  1. Henk van de Tillaard 16 februari 2012 bij 17:38 #

    Ik had de Marioquiz helemaal goed!!!!!!!!!!!!! HEEHEEHEEHEE HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: