Celebrity Big Brother UK – Wat een kut finale

Ongelofelijk zeg, één persoon in het hele huis die je niet cool vindt en rara wie wint er? Wat een klotefinale was dit zeg. Nou ja, showtechnisch was het allemaal prima, tot dat de winnaar genoemd wordt. Staan we dan met ons hele betoog van gisteren.

Eigenlijk kon het ons geen zak schelen wie de show won, zolang het maar niet Denise was. Die won dus wel. Frankie eindigde als runner up, gevolgd door Gareth, Michael en op de vijfde positie de Shannon twins. De enige reden dat Denise gewonnen heeft is dat ze voorafgaand aan de show al heel erg populair was. Kan niet anders, gezien hoe labiel ze in het huis was. Constant janken, zuipen, opscheppen over al d’r beroemde vrienden, drama veroorzaken, ruzie schoppen en snurken.

Zolang Denise niet in beeld kwam was dit een best tof seizoen. In het begin was het allemaal een beetje idioot. Stomme opdrachten waarbij de bewoners zo veel mogelijk vernederd werden. Gelukkig werd het niveau van de gesprekken en opdrachten al snel beter. Ze hadden alleen wel wat meer feestjes mogen geven zodat iedereen wat meer los kwam. Volgend jaar dus meer van dat, en een betere winnaar aub.

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: