Bayou Billionaires – De echte familie Flodder

Stel je bent een arme hillbilly. Een of ander bedrijf belt aan met de vraag of ze olie mogen boren in je achtertuin en voor je het weet ben je multimiljonair. Wat zou je kopen? Wat je ook kan verzinnen, de familie in deze realityshow koopt het, of heeft het al gekocht.

Drie nieuwe auto’s, een camper, een golfkarretje, zwembad, jacuzzi, jetski’s, barbecue, vijftig honden en tien paarden. Dat is wat ze al binnen gesleept hebben in de acht maanden dat er olie geboord wordt. En al die perfecte witte tanden zullen ook wel nep zijn. Wat ze met de rest van het geld gaan doen mogen we lekker mee kijken.

We ontmoeten natuurlijk ook tientallen familieleden die als vliegen rond de stront hangen. Alleen ‘opa’ springt er tussenuit. De beste man is negentig jaar oud en zwaar pimping. In iedere stad een andere chick en constant bellen met chimeids alsof ie zestien is. Die opa is gewoon een reallife Benidorm Bastard.

Voor de rest is het wel grappig om te zien hoe een hele familie zich anders gaat gedragen als ze geld hebben. Gaan ze als een stel ongemanierde Flodders de countryclub onveilig maken. Want daar gaan mensen met geld natuurlijk heen. Beetje golfen en tennissen en daarna met 20 man gaan schreeuwen in het voorheen rustieke zwembad.

In de volgende afleveringen kopen ze een aapje om aan een riempje uit te laten alsof het hond nummer 51 is. Gewoon om even aan te geven wat voor mafkezen het zijn. Slapend rijk worden en het geld verbrassen en voorspelbare dingen. Leuk voor een keer maar waarschijnlijk raken we hier dus snel op uitgekeken.

*

Bayou Billionaires op IMDb:

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: