Wie is de Reisleider? – Horace Vs. Vrouwen

In navolging van de succelsvolle reeks ‘Gigi gaat winnen!‘ en ‘Judith focking Osborn?!‘ alhier het derde deel in de Reisleider-saga. Dit maal – aflevering drie en vier – doet Horace Cohen een gooi naar de titel, die vooralsnog bij Gigi Ravelli en Pauline Wingelaar ligt.

Sinds twee afleveringen kunnen we genieten van Horace Cohen en ons ergeren aan Judith Osborn. Zelf loopt laatstgenoemde weer te zeiken dat er selectief gemonteerd is, uiteraard. Maar waar rook is is vuur lieve mevrouw Osborn. Het ging gewoon niet goed in het begin. En ze is ook niet boos. Nu heeft ze wel een hele sterke tactiek. Inspelen op de emoties van de reizigers. Iedereen even een keer aan het janken maken door de zere plek te vinden en dan een cheesy peptalk geven. Wij zouden er misschien ook in trappen als we al anderhalve week in zo’n kutbus zaten maar vanaf de bank mooi niet.

Horace doet wel vanaf het begin af aan echt z’n best. Kennelijk kan hij al z’n frustraties kwijt in de solo-interviews, daar maakt hij namelijk verbaal gehakt van een groot deel van de reizigers. En terecht. Hij moet flink op z’n tong bijten en we hadden niet verwacht dat hij zoveel geduld met de groep zou hebben. Maar hij flikt het wel.

Vooralsnog stond Pauline bovenaan in de tussenstand, al hoeven de reizigers pas op het eind een definitief oordeel te geven. Maar Horace doet het dus ook heel erg goed. Natuurlijk blijft er altijd wel wat te zeiken en niemand weet waar de gasten hun beoordeling op gaan baseren. Een deel gaat gewoon nooit tevreden zijn. Dus geen idee dus of hij ook echt kans maakt. Zul je zien dat Judith Osborn wint, maar dat zal wel niet als ze het programma af gaat zitten zeiken.

Volgende week worden de huidige reisleiders weer afgelost. Judith wordt vervangen door Gordon en voor Horace komt als het goed is Jamai in de plaats. Vooral Gordon als reisleider moet hilarisch worden. We zijn benieuwd.

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: