The Voice Kids – Aflevering 1

Vrijdagavond is The Voice Kids in premiere gegaan op de Nederlandse buis. Iedereen die tv maakt weet dat iets met kinderen altijd scoort. Dit was dus al bij voorbaat een succes. Maar is het ook echt zo vet?

Ja! Is het antwoord op de vraag of dit net zo vet is als de volwassen versie. Uit de 17.000 aanmeldingen hebben ze de negentig beste talentjes uitgenodigd en het niveau ligt een stuk hoger dan we verwacht hadden. Naast het muzikale deel worden er flinke punten gescoord met huilende kinderen die op professionele wijze getroost worden door Martijn Krabbé en de onderlinge vetes tussen de coaches natuurlijk.

Roel van Velzen is er overigens niet bij dit seizoen. We moeten het met Nick & Simon, Angela en Marco Borsato doen maar dat is prima hoor. In het eerste half uurtje ligt het tempo in de show vrij hoog, daarna zak het een klein beetje in maar op het einde vlammen ze er nog snel een paar audities doorheen. Opvallend genoeg zijn het vooral de 14-jarige auditanten die de show stelen. Vooral omdat bij hen de stemmetjes vaker al wat volwassener zijn en dat klinkt toch leuker dan die schattige piepstemmetjes.

Onze favoriet in deze aflevering is de 14-jarige Dave die met zijn Amsterdamse tongval het Brabantse Guus Meeuwis liedje ‘Geef mij je angst’ zingt. En we vonden echt dat het 12-jarige wijsneusje Robin, de aller eerste kandidaat, door moest. Maar misschien komen er nog van die herkansingen, we zullen zien. Zendé die als jongste kandidaat de aflevering af mocht sluiten was ook supercool. Wie had er niet door gemoeten? Hadjer, we willen liever niet zeiken bij een junior talentenjacht maar de uitspraak liet echt te wensen over. Voor de rest, supervette show.

*

*

*

Bij deze een overzicht van alle jonge talenten uit de eerste auditie-aflevering:

Robin 12 (niet door)
Dave 14 (3x door – > Nick en Simon)
Eline 14 (1x door – > Marco)
Lieke 12 (3x door – > Angela)
Annelotte 14 (3x door – > Angela)
Rozemarijn 11 (niet door)
Hadjer 14 (1x door – > Nick en Simon)
Wesley 13 (niet door)
Fabiënne 13 (3x door – > Angela)
Zendé 9 (3x door – > Marco)

Tags:, , , ,

2 reacties op “The Voice Kids – Aflevering 1”

  1. Zilvertje 28 januari 2012 bij 19:48 #

    Ohhhhhhhhhhhhhhhh, ik heb zo genoten!

  2. Koen Bokhorst (@KoenBokhorst) 29 januari 2012 bij 22:53 #

    John de Mol heeft ook van The Voice Kids weer een geweldige show gemaakt! Natuurlijk is alles afgeleid uit The Voice of Holland, maar door ‘kinderen’ te laten optreden geeft het voor ons als kijker een andere spanning. Er komt veel meer emotie naar boven door de shots van de ouders, het kind en het commentaar van de jury. Jammer dat Van Velsen niet meer in de jury zit. Waarschijnlijk was John bang dat men hem ook als kind zou beschouwen,…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: