Jersey Shore – Komt Vinny nog terug?

Voor als je het niet gevolgd hebt, Vinny is er uit genaaid. Niet omdat hij ruzie had ofzo, maar omdat hij zich gewoon niet chill voelde. In aflevering vier gaat de rest naar Staten Island om Vinny te kidnappen. Gaat hij mee terug naar de shore?

Spoilers onder de afbeelding!

En ja hoor, als de hele groep zijn huis binnen stormt met ‘free vinny’, ‘team vinny’ en ‘vinning’ shirts kan de vers getatoeëerde Vinny niet meer weigeren. Maar eerlijk is eerlijk, wij hadden hem niet heel erg gemist de afgelopen afleveringen. Er gebeurde dan ook genoeg. Iets met de diefstal van paulies diamanten ketting, konijnenpakken, de serieuze relatie van Mike en de fight van Sammie in de BamBoo.

Voor de sfeer is het waarschijnlijk wel beter. Je weet hoe dat gaat, dat hele ‘we missen Vinny’ gedoe wordt uitgemolken. Daar zijn we nu dus even vanaf. Voor de rest is het weer ouderwetse Jersey Shore ongein. Eindelijk een keer niet zo veel drama rondom The Situation, geen ruzies tussen Sam en Ronnie en veel vrouwen over de vloer.

Waarschijnlijk is dit allemaal stilte voor de storm. Als die fight van Sammie in de BamBoo er zo snel doorheen gejaagd wordt komt er vast nog iets beters aan. Dit was sowieso al een hele gezellige aflevering. Dit was een aflevering die je stiekem blij maakt dat het avontuur na dit seizoen dankzij de spin-offs toch nog niet helemaal over is.

Jersey Shore op IMDb:

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: