Feuten – Eerste aflevering nu al online

Komende maandag, 30 januari, gaat het tweede seizoen van Feuten van start. De eerste aflevering is nu al online te bekijken en we gaan gewoon verder waar het vorig jaar ophield.

Die Olivier de Ruiter flipte hem uit tegen Bram Wachtmans op het dakterras van Ithaka en biechtte niet alleen op dat hij sex met z’n zusje wilde, maar ook dat hij die andere feut dood had laten gaan. Hij werkt opgepakt en Bram en Marie-Claire leefden nog lang en gelukkig.

-> Bekijk Feuten S02E01 hier bij BNN

Nou dat lang en gelukkig gaat dus mooi niet door. Wachtmans moet langs komen bij de vader van Olivier en krijgt het aanbod om preses te worden. Zou hij daar op in gaan? Gelukkig wordt er ook meteen nog een nieuw verhaal geopend. Er treedt een prins toe tot de vereniging. Een echte prins, zo eentje die een mannetje security meeneemt naar z’n ontgroening. Of beter nog, de ontgroening over mag slaan.

En dan is er nog een journalist die z’n vriendin undercover wil laten gaan bij een ontgroening. Onder andere om die prins wat beter te leren kennen, maar hij zal uiteindelijk wel bij dat gedoe tussen Olivier en Bram uitkomen. We hopen van niet natuurlijk, dat gedoe was onrealistisch en moet zo snel mogelijk afgesloten worden.

Eigen moeten ze gewoon ieder jaar flink met de bezem door de cast. Minstens de helft er uit, dat zou de show goed doen. Hopelijk krijgen we vanaf volgende aflevering dus ook nog een hele lading nieuwe feuten. En hopelijk blijft het verhaal dit jaar een beetje normaal. Hoe dan ook is het wel een grappige show, zolang je ’t allemaal niet te serieus neemt.

Tags:, , , , , ,

2 reacties op “Feuten – Eerste aflevering nu al online”

  1. Koen Bokhorst (@KoenBokhorst) 29 januari 2012 bij 22:56 #

    “Feuten”: zo zouden alle studenten moeten zijn!

  2. Kim 15 april 2012 bij 15:08 #

    Feuten mag echt niet van de buis het is een TOPSERIE!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: