Celebrity Big Brother UK – Vanavond de Finale!

De tijd zit er al weer bijna op voor de vijf celebs die nog over zijn het in Big Brother-huis. Vanavond kiest de UK een winnaar tijdens de live-finale. We durven niet te voorspellen wie er gaat winnen maar we hopen dat het niet Denise is.

In de finale staan; Michael Madsen, Gareth Thomas, Kristina & Karissa Shannon, Frankie Cocozza en Denise Welch. (Korte beschrijvingen staan hier)

Denise heeft het voor elkaar gekregen om ruzie te krijgen met alle Amerikaanse celebs in het huis. Wekenlang loopt ze Michael ‘Reservoir Dogs’ Madsen te treiteren en uiteindelijk trekt ze de broek van een van de playmates omlaag. Opvallend genoeg staan allebei de Amerikaanse bewoners in de finale maar ook aartsrivaal Denise. Het publiek splitst zich in twee kampen en een derde gaat er met de winst vandoor. Zo gaat dat altijd toch.

Zoals al duidelijk is willen we niet dat Denise wint. Gareth liever ook niet. Hij is wel een aardige kerel, maar heeft voor de kijker weinig toegevoegd aan dit seizoen. Michael is een held maar heeft ook niet heel veel laten zien. Zijn hele verblijf in het huis wordt overschaduwd door al het gezeik dat hij met Denise heeft gehad.

Dan zijn er nog twee bewoners over. Frankie Cocozza, die bij X Factor UK werd gediskwalificeerd. En playmates Kristina en Karissa Shannon, die iets met Hugh Heffner gehad hebben. Van deze drie hadden we ook wat meer actie en bubbelbad-feestjes verwacht maar de Shannons zijn niet één keer los gegaan en Frankie had niet echt iemand om mee te feesten. Jammer want dat had nog wel leuk kunnen worden.

Uiteindelijk vinden we dat Frankie moet winnen. Hij heeft op z’n minst geprobeerd er wat leuks van te maken en de tweeling was meer bezig met hoe ze over zouden komen op tv en wat goed en slecht zou zijn voor hun carrière. Frankie heeft gewoon overal schijt aan. Lekker rock ’n roll, daar houden we van. #FrankieToWinCBB

Een van de leukste missies van dit jaar was zonder twijfel de Japanese TV Show prank. Enjoy!

*

Tags:, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: