Wie is de Mol? Aflevering 4

Jaa hoor, wie zag deze niet aankomen toen die laatste opdracht begon? Je kon het vorige aflevering al aan zien komen toen er zo veel geld in pot kwam, maar die is nu dus weer helemaal leeg. Je moet ergens snijden in het budget hè. En Tim en Frits krijgen helemaal geen ruzie zoals de teaser van vorige week deed vermoeden.. tegenvaller.

Voor het eerst kwam er in de intro bij het tonen van de landkaart IJsland in beeld te staan, waarschijnlijk moeten we daar wat mee. De aflevering heet ‘Iemand Anders’, geen idee waar dat op slaat. Er komen wel een aantal opmerkelijke dingen naar voren deze keer.

In de eerste opdracht met die tandem en borden staat de groep die uitleg krijgt voor een muur met de peace ‘AM’, wat naar Anne-Marie kan verwijzen, of gezien de grote hoeveelheid graffiti op het terrein gewoon toeval.

Dat Marit de eerste keer naar een kant fietst waar niemand is kan nog dom blondje zijn, dat ze vervolgens nadat ze Anne-Marie gedropt heeft bewust de verkeerde kant op fietst is gewoon een mollenactie.

Tim wordt gekoppeld aan het bord ‘3-1=2’. Waar kennen we dat van? Ohja, die klok in de eerste aflevering waar alles mee begon! Dat kan dus op het Monica Del Silva Trio wijzen, dat eigenlijk maar een duo is.

Frits wordt gekoppeld aan het bord ‘I Am’. I Am wat Frits? De mol? Ook kwam voor de tweede keer de Koude Oorlog ter sprake, de mol tweette er al eerder over. Is dat toeval of een hint?

Bij de tweede opdracht zat Marit (net als bij het raadsel bovenop de toren) in de belangrijkste positie en wie heeft de derde opdracht verkloot? Onze mol Anne-Marie?

Wat betreft de afvaller hadden wij het helemaal fout, en fokker DaMart het helemaal bij het juiste eind. Bij deze een diepe buiging. Voor het eerst dit jaar dat iemand er een opgelost heeft.

> Wie Is De Mol? 2012 Aflevering 4 kun je hier terugkijken op Uitzending Gemist

Meer Wie is de Mol;

Aflevering 1 review en terugkijken – Alle hints en opdrachten uit aflevering 1

Aflevering 2 review en terugkijken – Alle hints en opdrachten uit aflevering 2

Aflevering 3 review en terugkijkenAlle hints en opdrachten uit aflevering 3

Tags:, , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: