Celebrity Coach Trip – Op reis met sterren

Sinds vorige week zijn ze er in de UK een nieuwe seizoen van Celebrity Coach Trip doorheen aan het jagen. Vijf koppels bekende tv persoonlijkheden reizen door Europa in een touringcar (coach) en aan het einde van iedere dag wordt er een koppel genomineerd.

Tijdens de reis stopt de bus van tijd tot tijd om ergens te overnachten en wat opdrachten uit te voeren. Allemaal voor spek en bonen want aan het eind van iedere dag moet ieder koppel gewoon op een ander koppel stemmen. Het duo met de meeste stemmen krijgt een gele kaart en bij de tweede gele kaart moeten ze vertrekken en daar komt dan weer een nieuw duo voor in de plaats.

De show begint in Italië met comedians Tommy Cannon en Bobby Ball, acteurs Derek Martin en John Altman, etiquette expert Jean Broke-Smith en voormalig butler van het koninklijk huis Paul Burrell, voormalig MP Edwina Currie en echtgenoot John Jones en Big Brother kandidaten Nikki Grahame en Aisleyne Horgan-Wallace. Later joinen voetbalvrouwen Chantelle Tagoe en Jude Cisse, Alison Hammond en Sharon Marshall en acteurs Bruce Jones en Scott Wright de groep.

De Big Brother kandidaatjes zijn in het begin de enige jongeren in de gezelschap en het viel dus te verwachten dat deze twee enorm buiten de groep vallen. Ze krijgen eigenlijk maar van één duo sympathie terwijl de rest ze min of meer weg treitert. De hele tijd van die zure koppen trekken bij alles wat de meiden doen net zo lang tot dat er eentje echt een mega tantrum gooit. Wat overigens ook weer veel te ver gaat, maar grappige tv levert het wel op.

De show wordt er echt doorheen gejaagd. In twee weken tijd worden alle tien afleveringen uitgezonden en de bus rijdt van Italië naar Slovenië, Kroatië en vanaf aflevering zeven weer terug naar Italië. Verder gebeurt er niet heel veel en het is vooral reisleider Brendan Sheerin die een beetje leven in de brouwerij brengt. Hele luchtige show dus en echt alleen om die reden de moeite waard.

Celebrity Coach Trip op IMDb:

Tags:, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: